Câteva celebrități de la noi au avut un an plin de surprize pe plan personal. Printre aceste momente inedite se numără și logodna. Iată un top 5 cupluri de vedete care s-au logodit în 2021. 

Top 5 cupluri de vedete care s-au logodit în 2021

1. Emi de la „Noaptea Târziu” și iubita sa, Mădălina

Emi, cunoscut pentru parodiile făcute alături de colegii săi, care au ajuns virale, dar și pentru participarea la emisiunea „Asia Express”, a cerut-o în căsătorie pe Mădălina, o blondină frumoasă care nu se sfiește să apară în spațiul public. Emi i-a adresat marea întrebare Mădălinei în penultima ediție a emisiunii „Asia Express.” Momentul emoționant a fost apreciat și de fanii celor doi, care nu au ezitat să îi felicite.

„Să fie într-un ceas bun. Felicitări!”,  „Să fiți fericiți și sa va iubiți o veșnicie!” , „Cât de frumos a fost momentul! De fapt a fost U N I C!”,  „Să fiți fericiți!”, „Bravo!!! Felicitări!!!!”, „Să aveți parte de cat mai multe momente unice împreună!!!!”,  „Felicitări! Foarte frumos, emoționant si original moment!”,  „Felicitări de 1000 de ori!”,  „ Am început să plâng când am văzut momentul la TV”, sunt câteva dintre comentariile fanilor la postarea în care a fost făcut marele anunț.

2. Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci

Din această listă nu putea lipsi logodna ca-n povești a Andei Adam și a iubitului ei, Yosif. Omul de afaceri a surprins-o pe frumoasa noastră româncă în timpul unei ședințe foto desfășurate în Capadoccia, Turcia. Anda Adam a făcut marele anunț public în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, dar și pe contul personal de Instagram. Vedeta și logodnicul ei au primit sute de comentarii în care sunt felicitați.

„Vă doresc toată fericirea din lume!”, „Felicitări! Să realizați multe lucruri frumoase împreună, să fiți fericiți în fiecare clipă, la intensitate maximă și să aveți parte de tot ce este mai frumos!”, „Felicitări! Mă bucur pentru voi! Să aveți o viață frumoasă și liniștită împreună!”, sunt câteva dintre mesajele internauților la aflarea veștii.

3. Antonia și Alex Velea

După ce Antonia a reușit să divorțeze de tatăl fiicei sale, Antonia i-a spus din toată inima „da” lui Alex Velea. În luna iulie a acestui an, cântărețul i-a adresat marea întrebare partenerei sale de viață, cu care are o relație din anul 2013. Alex Velea se mândrește cu logodnica sa. Nu de puține ori, artistul postează pe social media poze sau mesaje de dragoste prin care își arată prețuirea față de cea care i-a dăruit doi băieți. Deși au existat în spațiul public voci care susțineau că relația celor doi nu va rezista, se pare că Antonia și Alex Velea constituie unul dintre cuplurile solide din showbiz-ul românesc.

„A zis „Da”! Ești focul din inima mea! Te iubesc până dincolo de moarte!!!”, a fost mesajul postat de Alex Velea atunci când a cerut-o în căsătorie pe Antonia.

4. Nicole Cherry și Florin Popa

Pentru Nicole Cherry, anul acesta a fost unul surprinzător. După ce a uimit pe toată lumea cu anunțul legat de faptul că va deveni mămică, tânăra artista s-a logodit cu iubitul ei. În luna octombrie a acestui an, Nicole Cherry a postat poza cu inelul, vedeta dorind să împărtășească cu fanii săi vestea cea mare.

„Fericire si iubire!”,  „Să fiți fericiți mereu!!”,  „Felicitări din tot sufletul !”, „Felicitări, draga mea, „Să fiți fericiți și să vă iubiți până la adânci bătrâneți!”, „Te-a cerut???Nu creeed. Felicitări!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor la aflarea veștii.

Pe 27 noiembrie, a venit pe lume Anastasia, minunea cuplului. Fanii nu au ezitat să le transmită mesaje de felicitări tinerilor părinți.

Top 5 cupluri de vedete care s-au logodit anul acesta. Au spus „da” din toată inima!
Facebook

5. Ana Baniciu și Edy Kovaks

Discretă cu viața personală, Ana Baniciu a ales să împărtășească fanilor vestea că s-a logodit. Iubitul ei a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanțe petrecute de cei doi în Positano, Italia. Fanii au rămas uimiți de intențiile serioase ale frumoasei blondine cu Edy Kovaks. Chiar artista mărturisea pe contul personal de Instagram că nu s-ar fi văzut niciodată logodită.

„Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc si iți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, sa râdem zilnic împreună, să nu uitam să ne iubim și respectăm, să creștem împreună, și să avem o viața așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic! ( îmi tremură genunchii ca la Asia Express)”, a mărturisit Ana Baniciu pe contul personal de Instagram.

În cadrul unui interviu acordat pentru Antena Stars, vedeta a mărturisit că, Edy Kovaks a pus ochii pe ea cu ceva timp în urmă. Ana Baniciu a precizat că Edy i-a sărit în ajutor atunci când artista s-a infectat cu virsul COVID-19. Vedeta a apreciat gestul acestuia și de atunci prietenia celor doi s-a transformat într-o poveste de dragoste.

„A apărut în viața mea pentru că și-a dorit el foarte mult. Nu-l cunoșteam și nu aveam nici măcar un punct comun. (…) O prietenă care stătea perete în perete cu mine – am ieșit noi în oraș – a zis: „Vine și un prieten de-al meu”. Varianta lui Edy este și mai interesantă și anume că mă căuta de mai mult timp. N-a fost o întâlnire pusă la cale, dar când a auzit că sunt și eu acolo, și-a dorit foarte mult să vină”, a declarat Ana Baniciu pentru sursa menționată mai sus.