Nicole Cherry a devenit weekendul acesta mămică pentru prima dată.

Anastasia este cel mai frumos cadou pe care artista putea să-l primească în pragul zilei de naștere. Nicole și iubitul ei formează unul dintre cele mai solide cupluri de la noi, iar acum, relația dintre ei va fi mai frumoasă ca niciodată.

Cum l-a cunoscut artista pe Florin?

Nicole Cherry și-a cunoscut sufletul pereche fix când se aștepta cel mai puțin. Cireșica și Florin Popa trăiesc o poveste de dragoste desprinsă parcă din povești, iar acum au devenit părinți pentru prima dată. Artista a simțit că Florin este bărbatul alături de care vrea să își întemeieze o familie. Cei doi s-au mutat împreună și, la scurt timp au decis să își mărească familia.

Spre deosebire de Nicole Cherry, soțul ei nu are nicio legătură cu domeniul media. Florin Popa are un magazin GSM și singurele apariții publice pe care le-a avut au fost alături de viitoarea lui soție. Cei doi au realizat un pictorial pentru Viva! în calitatea de viitori părinți, la care se adaugă și apariția acestuia în videoclipul artistei „Scrie-mi pe suflet”.

Nicole Cherry a fost destul de rezervată cu relațiile ei și a decis să le prezinte publicului doar atunci când simte că este ceva serios. Înainte de a o aduce pe lume pe micuța Anastasia, artista a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, iar acum fanii se așteaptă ca cei doi să organizeze nunta și botezul.

Nicole Cherry a născut-o ieri pe Anastasia. Cum l-a cunoscut artista pe Florin Popa, tatăl fetiței ei?
Antena Stars

Nicole Cherry și iubitul ei se cunosc de șapte ani

Între Nicole Cherry și Florin Popa există o mică diferență de vârstă, dar asta nu este un impediment în relația lor. Florin este partea matură din cuplu, iar Nicole a crescut alături de el și poate spune că s-au format reciproc. Deși s-au afișat împreună în urmă cu trei ani, cei doi se cunosc de pe vremea când artista avea 16 ani. Cel care i-a ajutat să depășească relația de prietenie a fost chiar tatăl lui Nicole Cherry. Florin a reușit să o cucerească pe Nicole destul de repede, mai ales că a avut un ajutor de nădeje.

”Lângă Florin am crescut și în brațele lui am devenit femeie. În ochii lui mi-am văzut tot viitorul. Am simțit din prima clipă că e bărbatul care va da sens vieții mele. De câteva luni, trăiesc toate emoțiile si sentimentele la intensitate dublă, pentru că le împart cu o inimioară care bate în tandem cu inima mea. Pentru că din inimile noastre s-a mai născut încă una. Am învățat ce e iubirea absolută.”, a transmis Cireșica pe Instagram, atunci când a dat vestea că va deveni mămică.