Fără doar și poate, Gina Pistol este una dintre cele mai sexy vedete de la noi. Chiar dacă a devenit mămică anul acesta, iubita lui Smiley este mai frumoasă ca niciodată și radiază de fericire. Pentru o perioadă, Gina a decis să apară mai rar la televizor pentru a se dedica 100% lui Josephine.

Gina Pistol, cel mai sexy pictorial în Playboy

Gina Pistol are zeci de ani de experiență în domeniul media. Dacă acum nici nu o mai poate afecta, la început lucrurile erau cu totul și cu totul diferite. Vedeta punea a suflet orice comentariu răutăcios din partea fanilor și se bloca la auzirea anumitor jigniri. Mulți dintre cei care o urmăresc acum pe iubita lui Smiley au cunoscut-o pentru prima dată în revista Playboy.

Gina a realizat unul dintre cele mai incendiare pictoriale. Chiar dacă a primit de aprecieri și laude, nici vorbele rele nu au lipsit.  Vedeta de la Antena 1 a vorbit acum câteva săptămâni despre acest episod și, oricât de dur ar părea, Gina Pistol crede că asta a contribuit la maturizarea ei.

„Crescând fără tată și fiind o fetiță drăguță, frumoasă, bărbații mă tratau urât. Mai ales după ce am apărut în revistele alea. Am auzit atâtea glume proaste. Când am crescut, am început să dau cu ei de pământ când ceva nu-mi convenea. Pot să fiu și genul ăsta. Când întâlneam bărbati care făceau glume misogine și erau mai nesimțiți, îi taxam imediat.”, a declarat Gina Pistol.

Gina Pistol, pusă la zid după ce a apărut într-o revistă pentru adulți. „Făceau glume misogine și erau nesimțiți”
Playtech

Prezentatoarea s-a întors pe platourile de filmare de la „Chefi la cuțite”

Gina Pistol este emblematică atunci când vine vorba de Chefi la cuțite. Tocmai de aceea, vedeta nu a putut sta prea mult departe de camerele de filmat. Iubita lui Smiley va prezenta din nou îndrăgitul show culinar. Ginei îi este greu să stea departe de cea mică, dar măcar plusează pe partea financiară.

Gina Pistol este una dintre prezentatoarele cu ștate vechi de la Antena 1. Aceasta a adăugat sare și piper fiecare emisiunii pe care a moderat-o. Tocmai de aceea, producătorii de la Chefi la cuțite s-au gândit să o readucă pe platourile de filmare.