Alexandra Stan vorbește de fiecare dată deschis cu fanii ei despre problemele pe care le are în plan personal. De data acesta, vedeta a deschis un subiect destul de sensibil pentru ea legat de starea de sănătate.

Artista suferă de o boală care s-a înrăutățit după întoarcerea din cadrul competiției „Survivor România”. Se pare că Alexandra Stan a fost diagnosticată cu Tiroidită Hashimoto, o afecțiune care a apărut p fondul stresului și a unei imunități foarte scăzute.

Alexandra Stan, probleme de sănătate

Alexandra Stan și-a testat limitele în cadrul show-ului la care a participat în urmă cu doar câteva luni. Perioada petrecută în Dominicană a fost una destul de grea pentru artistă, astfel că problemele de sănătate nu au întârziat să apară.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii. Eu mulți ani aveam impresia că nu pot să mă exprim. Am avut senzația asta mulți ani, că nu pot să ajung la oameni, de-asta vreau să-mi fac un podcast, ca să vorbesc.”, a declarat Alexandra Stan, pentru sursa citată.

De ce boală suferă Alexandra Stan! Artista a dezvăluit totul: „Eu m-am îmbolnăvit de...”
spynews.ro

Alexandra Stan a divorțat la scurt timp după căsătorie

Alexandra Stan a avut o căsnicie care a durat foarte puțin timp. Se pare că artista nu și-a ascultat instinctele legate de  fostul partenerul său de viață. Dorința de a-și întemeia o familie și de a avea o stabilitate în pan personal nu i-au oferit posibilitatea să ia decizia potrivită înainte de a face pasul cel mare. Lipsa chimiei dintre cei doi a dus, în final, la divorț la scurt timp după ce și-au jurat iubire.

„Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic.(…)

Vorbim! E un om pe care îl respect. La orice oră m-ar suna și ar avea nevoie o să fiu acolo. Eu când iubesc chiar iubesc. Când ne-am despărțit i-am zis că o să ajungă în presă. Ne-a fost greu să divorțăm să nu se audă. Am stabilit împreună niște chestii, ne-am mulțumim: băi, mulțumesc, ai fost prima mea soție! Ne-am căsătorit la mănăstire, o poveste frumoasă. E păcat să pierzi un om doar pentru că nu a fost să fie.

Eu mă bucur că nimeni nu a avut de suferit atât de mult. Cred că și Emanuel e ok și am trecut cu bine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil.”, a spus Alexandra Stan, în cadrul unei emisiuni de televiziune.