Nicole Cherry a devenit mamă la doar 23 de ani și este în culmea fericirii! Micuța ei fetiță a venit pe lume în urmă cu doar câteva ore, iar vedeta a publicat pe Instagram că, în sfârșit, fetița ei s-a născut.

Alături de o imagine din maternitate, Nicole Cherry și-a anunțat fanii că fetița ei este perfect sănătoasă și că de acum înainte va începe o nouă etapă în viața ei.

„A venit prințesa”, a scris Nicole Cherry pe pagina sa de Instagram în urmă cu doar câteva minute.

Nicole Cherry a așteptat cu mare nerăbdare acest moment, mai ales că artista își dorea foarte mult să devină mamă pentru prima dată de tânără. Dorința i s-a îndeplinit, iar acum are ocazia să își țină în brațe fetița. Fericirea pe care a simțit-o când a aflat că este însărcinată nu s-a comparat nimic altceva, iar de atunci aștepta cu nerăbdare să-și cunoască bebelușul.

Nicole Cherry a născut! Artista a publicat primul mesaj după ce a devenit mamă / FOTO
spynews.ro

Nicole Cherry a dat vestea cea mare pe Instagram

Nicole Cherry nu a ținut secret nici numele pe care micuța îl va avea. Pe lângă acest lucru, frumoasa artistă a dezvăluit și motivul pentru care a ales acest nume. Se pare că i-a apărut în vis numele Anastasia, așa că a decis împreună cu soțul ei, Florin Popa, că pe fiica lor o va chema Anastasia Maria.

De acum înainte, ziua de 27 noiembrie va avea o însemnătate foarte are pentru Nicole Cherry. Este una dintre cele mai fericite zile din viața ei. De acum artista se va bucura nespus de minunata ei fetiță, Anastasia Popa.

„Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă. Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis”, spunea artista.