Daria Radionova și Alex Bodi au format un cuplu foarte controversat după ce afaceristul s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Cei doi s-au iubit câteva luni de zile, însă relația lor nu a durat prea mult timp. După o încercare eșuată, iată că cei doi au decis că relația lor mai merită o șansă. Iubita lui Bodi a postat un mesaj pe Instagram prin care confirmă că s-a împăcat cu Alex Bdoi.

Daria Radionova, primele mărturisiri despre împăcarea cu Alex Bodi

În urmă cu puțin timp, Daria Radionova a publicat un mesaj pe InstaStory în care declară că s-a împăcat cu fostul ei logodnic. Cu această ocazie, a vrut să lămurească și informația conform căreia motivul împăcării celor doi ar fi legat de faptul că i-ar fi cerut afaceristului ajutor financiar după ce ar fi avut parte de o serie de probleme.

Se pare că nu este vorba de așa ceva. Daria speră că de data aceasta relația lor să aibă un cu totul alt curs decât la prima încercare. Iubita lui Bodi este hotărâtă să nu dea curs răutăților din mediul online și să se concentreze pe relația sa.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

Alex Bodi și Daria Radionova au recunoscut că formează un cuplu din nou! Ce mesaj a postat iubita lui Bodi: „Am decis să încercăm din nou” instagram

„Nu sunt obligată să fac asta, dar o să clarific un lucru. Au fost multe suișuri și coborâșuri pentru mine anul acesta … am fost jefuită, afacerea mea a fost închisă, mașina mea a fost distrusă …. evident că sunt afectată de lucrurile astea. Am obținut tot ce am de una singură, fără ajutorul unui bărbat. Credeți-mă, nu e ușor (…) Indiferent de cât de independentă și puternică, sunt om, o fată foarte sensibilă și o persoană cu o inimă bună … vreau să fiu iubită … să-mi fac o familie și să trăiesc o viață fericită. Toți acești oameni care mă judecă nu au idee prin ce trec, niciunul dintre acești hateri nu îmi plătesc facturile. Nimeni nu o face și nici nu a făcut-o, așa că nu e nevoie să se speculeze prostii”, a fost parte din mesajul scris de Daria Radionova pe InstaStory.