Sora lui Pepe a împlinit 18 ani.

Unul dintre secretele familiei lui Pepe este chiar sora mai mică a solistului. Numele ei este Rebeka, care, recent, a împlinit vârsta de 18 ani. Aceasta și-a sărbătorit pe cinste ziua de naștere la un local, înconjurată de prietenii săi. Îmbrăcată cu o rochie neagră și purtând un machiaj profesional, blondina a atras toate privirile. Tatălui lui Pepe, se pare, că i-a plăcut viața, așa cum chiar acesta a declarat, în nenumărate rânduri. Este tatăl a 7 copii, dintre care patru îi are cu mama lui Pepe.

„Eu nu am nici 4 și nici 5 copii, ci 7. Nu mi-am ascuns viața sau copiii. I-am făcut, pentru că mi i-am dorit și îi iubesc pe toți la fel de mult. Cu Tatiana mea, am patru copii pe care îi cunoașteți mai bine. Mai am o fată de 42 de ani, Roberta Pascu și un băiat de 40 de ani, Cotizo Pascu. Și, în sfârșit, acest copil, Rebeka. Tatiana mea știe tot și nu m-am ascuns niciodată de ea. Mi-a plăcut viața și dacă ar fi să mă reîntrupez, aș face același lucru. Tatiana e singura femeie care a găsit puterea să mă înțeleagă, să mă accepte și să îmi dea puterea de a merge mai departe.”, a declarat Ion Talent cu ceva timp în urmă pentru un post de televiziune.

Sora vitregă a lui Pepe, petrecere cu mare fast! Rebeka Pascu a împlinit 18 ani
Instagram

Rebeka Pascu este o tânără ambițioasă, care și-a dorit dintotdeauna să se afirme în domeniul muzical, însă tatăl său, Ion Talent, nu a fost de acord, fapt pentru care nu a susținut-o. Acesta i-a spus că nu este locul ei în industria manelelor, chiar dacă Rebeca își dorește cu ardoare să activeze.

Rebeca Pascu nu este susținută de tatăl său?

Sora lui Pepe a împlinit 18 ani. Deși Rebeka i-a explicat, în repetate rânduri că își dorește extrem de tare să cânte, tatăl său a fost vehement și nu a fost de acord cu dorința acesteia. Din acest motiv, Rebeka este ambițioasă și puternică și își dorește din toată inima să-i demonstreze tatălui său că se va ridica pe propriile forțe și va ajunge, chiar dacă mai greu, acolo unde își dorește.

„De când am început cursurile de canto și concursurile de muzică, tata nu m-a susținut foarte mult. Eu mă gândeam că e bucuros că i-am moștenit talentul, dar nu este așa. Mi-a pus piedici, eu l-am rugat să mă pună în contact cu DeSanto, să pot merge la el la studio. Am fost, am tras o piesă și apoi s-a dus tata și i-a zis că nu vrea ca fata lui să colaboreze cu maneliști.

El nu vrea să cânt manele, chiar dacă el face parte din această industrie. El crede că o femeie, în lumea asta, se integrează mai greu decât un bărbat, dar eu nu cred că este așa.

O femeie își poate câștiga respectul în această industrie, plus că eu nu l-am făcut niciodată de rușine, nu a auzit niciodată ceva rău de mine. Nu așa se procedează. Mi-aș fi dorit să fie în spatele meu și să mă protejeze, mai ales că tata este cunoscut.

Acest lucru mi-ar fi dat curaj, încredere. Dacă ar fi vrut ca eu să fiu protejată, ar fi trebuit să fie el protecția mea. Un copil poate avea visuri. Un tată trebuie să fie lângă copilul lui, indiferent de ceea ce-și dorește”, a declarat Rebeca Pascu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Care este dezamăgirea Rebecăi?

Rebeca este dezamăgită de tatăl său, pentru că nu a ajutat-o și a făcut diferențe între ea și Pepe.

„Tata l-a ajutat mult pe Pepe, când era la început. Îl ajută cu texte, și acum îl ajută. Eu nu am primit ajutor. Dacă voi ajunge vreodată undeva, o să mă bucur că am ajuns cu propriile mele forțe. E o mare povară atunci când propriul părinte nu te susține.”, a mai declarat Rebeca Pascu.