Mare atenție la vopseaua de păr! Ce a pățit o femeie după ce s-a vopsit singură acasă. O femeie în vârsta de 41 de ani și-a dorit doar o schimbare de look, însă a trăit un șoc.

Femeia, despre situația dificilă cauzată

Femeia în vârstă de 41 de ani, a dorit să își schimbe înfățisarea, motiv pentru care a ales să își vopsească părul. Aceasta a făcut o reacție alergică la vopseaua de păr, care a transformat-o radical. Ea a rămas fără vedere pe durata a câteva zile. Femeia a mărturisit că nu și-a făcut niciodată un test pentru alergeni și nu avea de unde ști consecințele alegerii sale.

Femeia a mărturisit că a folosit acel produs de fiecare dată când dorea să își vopsească părul. De data aceasta, însă, efectul nu a fost cel dorit. La doar 10 minute de la aplicarea soluției pe păr, femeia a observat că ceva este în neregulă. Fața acesteia era umflată și au început usturimile în zona scalpului. Aceasta s-a spălat repede pe cap, însă a fost prea târziu. Femeia și-a anunțat printr-un mesaj tatăl de întâmplarea nefericită. În mesajul trimis, femeia a inclus o fotografie făcută de ea în acele momente. Tatăl acesteia i-a răspuns că nu o cunoaște pe femeia din imagine.

captură video

Mare atenție la vopseaua de păr. Femeia în vârsta de 41 de ani riscă să își piardă vederea

„M-am trezit și tot părul îmi era lipit de cap pentru că transpirasem toată noaptea. Mi-am făcut un selfie și i l-am trimis tatălui meu, iar el a răspuns „Cine e asta? Nici măcar propriul meu tată nu m-a putut recunoaște”, a precizat femeia în vârstă de 41 de ani pe contul personal de Facebook.

Femeia a dorit să atragă atenția tuturor. Le-a transmis să aleagă cu mai mare atenție vopseaua pentru păr. De asemenea, a menționat numele firmei producătoare și le-a încurajat pe femei să evite produsele de la acel brand.

„Ne pare rău să auzim despre experiența Anitei și îi dorim însănătoșire grabnică. Am oferit ajutor de specialitate pentru a identifica cauza reacției ei. Îndemnăm pe toată lumea să citească instrucțiunile și să facă un test de alergie, chiar dacă au folosit înainte marca sau culoarea specifică, deoarece alergiile se pot acumula în timp”, a fost mesajul companiei producătoare în spațiul public.