Stilul sexy al cântăreței Rihanna este doar o amintire. Ce poză a încărcat vedeta pe contul personal de Instagram. Cu ce ținută și-a surprins fanii.

Rihanna, o amintire a divei sexy de demult

Bad Riri a încărcat pe contul personal de Instagram o poză cu ea îmbrăcată într-o ținută all black. Nu este vorba de vreo ținută sexy, așa cum și-a obișnuit fanii.

Purtând o pereche de pantaloni negri, o bluză închisă la culoare și o jacketă, artista și-a uimit fanii. Postarea vedetei nu avea cum să treacă neobservată, așa că stilul sexy al cântăreței Rihanna este doar o amintire. O parte din fani spuneau că apreciază stilul vestimentar al vedetei. Au existat voci care susțin că acest tip de ținute nu o avantajează.

Rihanna, o amintire a divei sexy de demult. Și-a schimbat stilul vestimentar și nu mai e deloc feminină. FOTO
Instagram

Rihanna, o divă sexy în videoclipul de promovare al propriului brand

Rihanna și-a obișnuit fanii cu aparițiile sexy. Postarea cu ea îmbrăcată cu o ținută all black a fost considerată o amintire a divei sexy de altădată. De curând, Rihanna a încărcat pe paginile personale de social media un scurt videoclip de la filmările pentru ultima colecție de lenjerie intimă și câteva poze.

Rihanna și-a surprins printr-un shooting de-a dreptul incendiar pentru a-și promova brandul Savage X Fenty. Fanii nu au ezitat să observe feminitatea divei. Îmbrăcată într-o lenjerie intimă  burgundy, cu o pereche de pantofi înalți, alegând un smockey eyes și părul prins în coadă, diva sexy le transmite fanelor să aibă încredere în ele însele.

Înconjurată de candelabre și câteva lumânări, Rihanna și-a surprins fanii. Vedeta sexy s-a asigurat că își expune toate atuurile în apariția pentru videoclipul de promovare a Savage X Fenty. Dar cum succesul nu vine niciodată singur, vedeta a muncit alături de restul echipei pentru a realiza un clip de promovare senzațional, conform People.

În cadrul interviului acordat pentru sursa menționată mai sus, Rihanna a precizat că efortul depus fiecare fiecare videoclip de promovare și shooting au fost mari, însă rezultatele au fost pe măsură. Cine ar fi putut promova brandul mai bine decât Bad Riri?