Iona Tufaru a primit un cadou inedit de la soțul ei. Aceasta a mărturisit recent o poveste impresionantă. Fiica regretatei actrițe Anda Călugăreanu a povestit în cadrul unei emisiuni  ce a putut găsi soțul ei într-un coș de gunoi. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și au un fiu pe nume Luca.  

Iona Tufaru a primit un cadou inedit de la soțul ei. Ce i-a dăruit bărbatul

Viva

Recent, Ioana Tufaru și soțul ei au fost prezenți în cadrul unei emisiuni televizate unde au vorbit  despre viața lor. Ioana a spus că într-o zi, soțul ei a găsit ceva de-a dreptul uimitor în gunoi, în timp ce mătura. Femeia a dezvăluit că este vorba despre un inel. Deși nu este foarte valoros, obiectul i-a purtat noroc.

Ionuț este un om generos și mereu îmi face cadouri. Din puținul nostru reușim să ne facem viața frumoasă și fericită. Chiar nu ne lipsește nimic, iar eu mă simt o femeie apreciată. Câteodată mai împrumutăm bani, dar mereu ne achităm datoriile. În plus, la salariu, iubitul meu îmi face mereu o surpriză.

Îmi cumpără ori o bluză, ori bijuterii că știe că îmi plac. Are și noroc, nu am ce să zic. De curând a găsit un inel pe o alee, în timp ce mătura, la serviciu, și pentru că era pustiu și nu-l caută nimeni, l-a luat și mi l-a dat mie. Nu e valoros, dar mi-a purtat noroc până acum.”, a declarat Ioana Tufaru.

Ioana Tufaru va lansa o carte

Ioana Tufaru s-a hotărât să scrie o carte în care va vorbi despre mama sa. Aceasta a spus că lansarea cărții ar fi trebuit să fie în luna octombrie a acestui an. Însă, unii artiști care trebuiau să contribuie la carte au întârziat cu mesajele. Astfel că, publicarea cărții se va amâna până în primăvara anului viitor.

„Voiam să fac lansarea în luna octombrie, dar, din cauza artiștilor care au întârziat să îmi scrie despre mama, trebuie să mai aștept. Nu că nu vor, dar mă duc cu vorba. În aceste condiții, am zis să mai amân evenimentul pentru la primăvară. Primesc drepturile de autor în două tranșe, nu sunt sume foarte mari, dar sunt bune, mă ajută. Valoarea este în jur de maximum 1.000 de lei anual. Din ei îmbrac copilul, mai plătim treburile casei.”, a mai mărturisit Ioana Tufaru.