Alexandra Ungureanu, prima intervenție estetică! Artista și-a făcut curaj și a decis că este timpul să scape de un mare defect.

Mai exact, fosta câștigătoare de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a remediat unul dintre detaliile estetice neplăcute: șanțurile nazolabiale, adică cele două linii care pornesc de la colțul nărilor până la colțul buzelor. Nemulțumită de aspectul lor, Alexandra a rezolvat imediat problema!

A fost mereu adepta aspectului natural și nu a ieșit deloc în evidență de-a lungul timpului. A preferat ținutele simple, machiajul lejer și coafurile excentrice nu au definit-o niciodată.

Nu are nicio intervenție estetică…Pardon, nu avea! Căci acum, Alexandra Ungureanu a decis să scape de defectul care s-a pronunțat, odată cu trecerea timpului.

Alexandra Ungureanu, prima intervenție estetică

Alexandra Ungureanu a mers în cabinetul medicului estetician și a rezolvat problema șanturilor nazolabiale. Acestea o deranjau mai ales atunci când era într-o lumină puternică.

„Moștenesc de la tatăl meu aceste linii mai pronunțate. Le am din adolescență, însă, odată cu trecerea timpului, au devenit din ce în ce mai adânci și au ajuns să mă deranjeze, în special atunci când lumina nu pică într-un mod foarte fericit pe fața mea.

Eu nu am mai recurs la nicio intervenție estetică minim-invazivă până acum și mi-a fost teamă să fac acest pas. M-am informat, am căutat în domeniu medici despre care să fiu sigură că sunt foarte pregătiți în acest sens și care lucrează deosebit de fin.Țin foarte mult la naturalețe (…). Mi-a luat ceva timp până să mă decid, iar săptămâna aceasta am făcut marele pas”, a declarat Alexandra Ungureanu, potrivit Libertatea.ro.

social media

Artista, declarații dureroase despre problemele cu tenul

De-a lungul timpului, aspectul tenului Alexandrei Ungureanu a fost aspru criticat. Toate… Din cauza faptului că artista se confruntă cu multe semne post acneice. Cu toate acestea, Alexandra a învățat să ignore părerile celor din jur și să se iubească pe sine, cu tot cu defecte și calități.

„E foarte frustrant pentru o persoană care e în lumina reflectoarelor să fie judecată foarte ușor de cei care nu înțeleg că acneea e o boală complexă. În prezent sunt imaginea unei campanii România fără acnee.

Mi-a fost greu, la început am si plâns na… ca orice adolescent care se deschide către lume și simte că e ceva în neregulă cu el.  Acum sunt persoane care îmi scriu cum să treacă peste acnee, peste acest complex”, a spus, acum ceva timp, Alexandra pentru Ciao.ro.