Oana Roman nu are deloc fițe. Deși este cunoscută și își poate permite orice, Oana Roman alege să fie modestă cu achizițiile pe care le face. Vedeta alege să fie discretă cu viața personală, dar și cu averea sa.

Oana Roman nu are deloc fițe

Vineri, Oana Roman a organizat o sesiune de întrebări & răspunsuri în care aceasta a dat câteva detalii despre viața personală, dar și despre cât plătește pentru lucrurile personale, cum ar fi parfumul. Una dintre întrebările fanilor a fost ce recomandă Oana Roman în materie de parfumuri pentru o domnișoară. Răspunsul vedetei nu a întârziat să apară.

Din dezvăluirile făcute de Oana Roman reiese că este o persoană modestă și că nu are fițe. Aceasta nu preferă să arunce cu bani în lucruri scumpe.

„Eu folosesc de peste 15 ani Narciso Rodriguez”, a precizat Oana Roman pe contul personal de Instagram.

Parfumul preferat al Oanei Roman costă puțin peste 300 de lei în varianta de 100 ml. Varianta de 50 ml este și mai ieftină.

Oana Roman nu are deloc fițe! Cât costă parfumul pe care îl folosește de peste 15 ani
Instagram și emag.ro

Oana Roman, o persoană fără fițe

De multe ori, Oana Roman, a fost ținta criticilor internauților privind stilul de viață. Fiind fiica unui om politic, este considerată a fi o persoană răsfățată, care aruncă cu banii în diverse lucruri. Răspunsul de pe Instagram al vedetei arată că este o persoană modestă. Oana Roman preferă să investească banii în ceva durabil, cum ar fi de exemplu, propria locuință.

În luna august a acestui an, Oana Roman a muncit la fel de mult ca soțul ei, Marius Elisei, semn că vedeta nu dă înapoi de la treburile casei. În acel moment, vedeta distribuise pe contul personal de Instagram o poză în care le prezintă fanilor grădina și sarcinile pe care le are de îndeplinit. Deși cei doi ar fi putut apela la o firmă specializată, Oana și Marius au ales să se ocupe singuri de grădina lor.