Ce înălțime are Viviana Sposub? Viviana Sposub, actuala iubită a lui George Burcea, este cunoscută de public, mai ales, de pe micile ecrane, dar și de pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum a debutat cariera acesteia în televiziune și, de altfel, ce vis măreț a avut vedeta încă din copilărie.

Cu siguranță, Viviana Sposub este una dintre cele mai atrăgătoare femei din lumea mondenă românească. Cu o siluetă de nedescris, vedeta este un model, mai ales, pentru urmăritoarele sale, deoarece tinerele vor să fie la fel de ambițioase și perseverente în domeniul în care vor activa.

Ce înălțime are Viviana Sposub și cât cântărește iubita lui George Burea. Acum s-a aflat!
VIVA

Care sunt cele mai noi dezvăluiri despre Viviana Sposub?

Frumoasa brunetă s-a născut în Botoșani și are 24 de ani. A absolvit Liceul de Artă „Ștefan Luchian” din orașul său natal. Visul său măreț pe care l-a avut încă din copilărie a fost acela de a deveni cântăreață. Astfel, Viviana nu a stat cu mâinile în sân. A studiat pianul și a luat și lecții de canto, timp de 12 ani. Viviana Sposub și-a început cariera în televiziune ca fiind prezentatoare de știri la rubrica Meteo.

Ce înălțime are Viviana Sposub? Cât cântărește șatena?

Mereu atentă la ceea ce postează pe rețelele de socializare, Viviana a intrat la inima publicului. Aceasta face furori în mediul online cu ipostazele incendiare în care pozează. Cu un bust foarte generos, bruneta a pus pe foc masculii de pe Internet. Viviana Sposub are 1,76 m înălțime și 75 de kilograme.

Viviana Sposub știe ce haine să îmbrace, astfel încât să-i pună în evidență trupul de zeiță și, totodată, ca să fie în centrul atenției. Până să formeze un cuplu cu George Burcea, aceasta a cucerit foarte mulți bărbați care ar fi putut să facă orice, ca ea să fie fericită. Puțini știu care este diferența de vârstă dintre cei doi. În timp ce Viviana Sposub are doar 24 de ani, Geroge Burcea are 33. Nu s-au lăsat influențați de gura lumii și, uite, că relația lor durează de aproape un an.