Ioana Ginghină s-a răsfățat în vacanță! Vedeta a vorbit, în exclusivitate pentru substantial.ro, despre sejurul de vis de care a avut parte, în Dubai. Frumoasa actriță ne-a făcut turul sejurului, ne-a povestit ce a vizitat, dar și pe ce anume a cheltuit bani! Deși multă lume spune că e nevoie de un portofel cam generos pentru o asemenea vacanță, Ioana ne-a declarat că poți vizita Dubaiul și cu bani puțini. 

Ioana Ginghină s-a răsfățat în vacanța din Dubai! Atunci când vine vorba de sejur de lux, Ioana Ginghină își face rapid bagajul și este gata de drum! Vedeta a vizitat însoritul Dubai, de curând și a împărtășit cu noi totul despre sejurul de lux de care a avut parte.

Ioana Ginghină, aventură pe cinste în Dubai

Ioana Ginghină a mers în vacanță în Dubai pentru relaxare, dar și pentru a vizita! A văzut cele mai importante și râvnite obiective, și-a cumpărat lucruri după pofta inimii, a mers la plajă și s-a bucurat de fiecare zi petrecută în Dubai.

Citește și:

Descoperă importanța și protecția mărcii înregistrate

Cum Scădem Rapid Colesterolul – Cel Mai Mare Dusman al Sănătății Românului

Bana Vanga, previziuni sumbre pentru 2024! Dezastrele cu care ne-am putea confrunta în noul an

„Vacanța în Dubai a fost foarte frumoasă, dar și plină. Mi-am dorit în cele 6 zile vizitez cât mai multe locații, așa am vizitat foarte mult. Am vizitat celebrul Expo 2020 Dubai. Am făcut o călătorie  în jurul lumii într-o zi. Chiar dacă era cald și am mers foarte mult, am stat mult în picioare pe la cozi, nu am putut rata acest loc.

Apoi, următoarea aventură a fost în deșert, o experiență pe care cu siguranță nu o voi uita curând. N-am ratat nici Dubai Frame, unul dintre simbolurile acestui loc. Nu puteamratez Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, așa că după o așteptare de 2 ore am avut parte de o experiență senzațională, aici în orașul recordurilor”, a declarat Ioana Ginghină, în exclusivitate pentru substantial.ro.

Instagram

Și-a etalat formele pe plajele cu nisip fin

Pentru că temperaturile depășeau 30 de grade, Ioana Ginghină a îmbrăcat costumul de baie și a făcut plajă în Dubai, spre deliciul privitorilor. Așa cum vă spuneam…Ioana Ginghină s-a răsfățat în vacanță!

„Apoi mi-am pus costumul de baie și am fugit  în zona La Mer pentru puțină plajă și o baie în mareÎn ultima zi am reușit să ajung și la  muzeul Infinity Des Lumières, o adevărată terapie pentru minte și suflet, o îmbinare între artă și tehnologie. Și nu în ultimul rând am avut o aventură culinară pe străduțele din zona de Old Dubai, printre mătăsuri, aur și condimente. 

Dubaiul poate fi pentru toate buzunarele. Poate vacanța mea a fost puțin mai scumpă, dar se poate vizita Dubaiul și cu mai puțini bani. Chiar discutam cu o prietenă  găsești variante pentru toate buzunarele daca îți dorești vizitezi Dubaiul”, a mai completat frumoasa actriță.

Instagram

Ce spune Ioana Ginghină despre pandemie și restricțiile din Dubai

Ca orice femeie, Ioana nu a putut rata nici sesiunea de shopping pe cinste! Mai mult, actrița ne-a mărturisit care sunt restricțiile din Dubai, dar și în ce mod a afectat-o pe ea pandemia.

„Mi-am cumpărat parfumuri și bijuterii, în rest doar suveniruri pentru cei dragi. Nu am vrut pierd timp pe shopping, am preferat vizitez cât mai mult. Când am fost eu era exact ca și la noi. Mască și la interior și la exterior. Populația  este vaccinată 90% , așa nu aveau cazuri decât puține și ușoare.

Chiar dacă ești vaccinat trebuie prezinți un test la intrarea în țară și ne-au mai făcut și ei un test pe aeroport, la aterizare. Perioada asta nu este ușoară pentru nimeni, așa nici pentru mine. Îmi este din ce în ce mai greu cu business-ul meu, nu prea am evenimente și proiecte pentru copii. Doar școala de actorie merge bine. Însă cel mai mult deranjează răutatea din jur care este din ce în ce mai multă.  Sper ne revenim cât mai repede”, a conchis Ioana Ginghină, în exclusivitate.