Anda Adam o copiază pe Kim Kardashian. Cântăreața Anda Adam, profitând de faptul că are un corp foarte bine sculptat în sala de sport, pozează în ipostaze incitante și cu ținute spectaculoase. Lucrul acesta s-a întâmplat, de curând, și într-o ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, uimind pe toată lumea.

În prezent, Anda Adam este concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities” și a reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată. Totodată, aceasta a reușit să primească aplauze pentru una dintre cele mai sexy ținute pe care le-a ales. Bineînțeles, este vorba despre o ținută „apetisantă”, care „i-a permis” să i se vadă superbul trup, așa cum a reușit să obișnuiască publicul. O salopetă roz peste care ținea un fel de cardigan din dantelă a fost ținuta fabuloasă care nu i-a adus doar admirație în gală, dar a ajutat-o să obțină și note mari.

Anda Adam o copiază pe Kim Kardashian! Una dintre ținutele purtate la „Bravo, ai stil! Celebrities”, „furată” de la diva internațională
Instagram

Anda Adam copiază ținutele divelor de peste ocean?

Anda Adam o copiază pe Kim Kardashian. Această întrebare le-a dat de gândit fanilor. Anda Adam a reușit să facă senzație într-o ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. Aceasta a apărut îmbrăcată într-o ținută care părea că ar fi fost, de-a dreptul, creația sa. Ei bine, cu toate acestea, aproximativ aceeași ținută a fost purtată de Kim Kardashian la un shooting. Diva de peste ocean a postat pe contul său de Instagram o poză într-o ținută asemănătoare pe data de 28 octombrie 2021, deci, cu mult înainte de apariția cântăreței Andei Adam.

O ținută nonconformistă, pe care, cu siguranță, nu ai cum s-o uiți prea curând.  Nu ți se pare că asemănările ținutelor sunt izbitoare? Cele două vedete gândesc la fel și au ajuns să-și fure ideile de ținute pentru show-uri…prin telepatie?

Cum a fost apreciată ținuta cântăreței?

Anda Adam a făcut deliciul telespectatorilor cu o ținută de…„candy land”, așa cum a menționat artista pe Instagram, la descrierea fotografiei. Vedeta a reușit să „smulgă” de la jurați note mari. Astfel, Raluca Bădulescu a notat-o cu nota 4, iar de la Maurice Munteanu și Tibi Clenci a obținut nota 3.