„Curwa”, melodia postată pe youtube de Dani Mocanu stârneşte şi acum controverse şi comentarii diverse în online. Din cauza versurilor şi imaginilor din această piesă, Dani Mocanu a fost trimis în judecată. Clipul melodiei are peste 20 de milioane de vizualizări.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au l-au trimis în judecată pe Dani Mocanu, în stare de libertate, pentru infracţiunea de incitare la ură împotriva femeilor din cauza versurilor unei manele pe care a încărcat-o pe Youtube.

„În data de 24.07.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg, la ură și discriminare împotriva femeilor.

„La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 de milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 de USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului” , se arată în comunicat.

Refrenul este cel care i-a pus pe gânduri pe judecători:

„C…ă dacă-ţi iei, s-o ţii în locul ei,/ Să n-o laşi să gândească, să-i pui stop la idei,/ Să nu îi dai valoare, decât ca la un câine,/ N-o duce la restaurant, ţine-o în cas, pe pâine.”