Reclamă

Vladimir Drăghia este unul dintre cei mai apreciați actori și sportivi din România. Acesta a făcut înot de performanță timp de 12 ani și a participat la emisiuni precum ,,Ferma” și „Exatlon”. De asemenea, bărbatul este recunoscut și pentru rolul său din telenovela „Narcisa sălbatică”. 

Vladimir Drăghia este activ pe rețele de socializare unde își surprinde fanii de fiecare dată cu momentele minunate prin care trece alături de familia sa. Acesta este mândru de fiica sa, Zora, și împărtășește urmăritorilor săi toate momentele alături de fetița sa.

Vladimir Drăghia își învață fiica să adune

Instagram

În urmă cu câteva zile, Vladimir Drăghia a postat pe rețelele de socializare un scurt videoclip în care o învață pe fiica sa să adune. Actorul o întreabă câte degete are la o mână, după care câte degete are la ambele mâini. Fiica sa, vizibil entuziasmată continuă să-și susțină ideea, spunând că tatăl ei are „cinci și cinci, nu zece” degete.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vladimir Drăghia (@vladimir.draghia)

Videoclipul a stârnit imediat un val de aprecieri în rândul fanilor și  a reușit să strângă zeci de mii de vizualizări. Alături de videoclip, Vladimir Drăghia a scris și un mesaj în care le povestește urmăritorilor momentele în care el trebuia să scrie temele pe vremea când era elev.

,,Mi-e din ce în ce mai clar că nu cu mine o să-și facă temele. Sper să mai prindă sistemul ăla în care mai stă o oră, două la școală, să-și facă acolo toate temele. Țin minte ce stresant mi se părea mereu când știam că am teme de făcut. Bine eram și putoare.”, a mărturisit actorul pe Instagram. 

Vladimir Drăghia, despre noua emisiune pe care o prezintă

Vladimir Drăghia este prezentator alături de Grațiela Duban într-o nouă emisiune de la postul de televiziune Kanal D. Emisiunea se numește „Deștepți cu banii” și prezintă informații pe teme economice utile pentru public. Actorul este extrem de recunoscător pentru noul proiect în care va fi implicat.

„Emisiunea e plină de informații financiare utile, transmise într-un mod cât mai prietenos posibil, deci ar trebui ca telespectatorii să se aștepte să învețe cum să-și gestioneze banii. Bine, noi sperăm să-i și distrăm. Eu sunt responsabil de zâmbete, deci nu e mare presiunea. Încerc de mic, zilnic, să fac oamenii să zâmbească”, a declarat  Vladimir Drăghia.

 

 


Reclamă

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro