Un eveniment șocant a avut loc în Spania! În urmă cu câțiva ani, o fetiță de 11 ani a născut un băiețel, rezultat în urma unui viol.

Uluitor este că tatăl bebelușului este chiar fratele mai mare al fetiței, de 14 ani. Medicii și apropiații familiei au fost șocați. Minora a rămas însărcinată chiar cu fratele său. A adus pe lume un bebeluș perfect sănătos.

Medicii și-au pus întrebarea cum părinții nu au sesizat că fetița lor este însărcinată. Fetița a ajuns la spital, de urgență. Se plângea că are dureri îngrozitoare de stomac. Ce au descoperit medicii a fost cu totul…halucinant.

Halucinant! O minoră a născut la numai 11 ani. Tatăl copilului e chiar fratele ei, care are 14 ani!
Jurnal din România

Spre stupefierea comunității, părinții copilei au crezut că are probleme cu stomacul, însă ce a urmat…parcă a fost rupt din filme. Se apropiase clipa în care bebelușul să vină pe lume. Părinții nu-și explică situația cumplită. Au încremenit pe loc când au auzit teribila veste. Nu le venea să creadă că este real ce se petrece cu fetița lor.

Poliția a deschis dosar penal și a dispus începerea urmăririi penale. Fratele fetiței, având doar 14 ani, nu a fost tras la răspundere penală, însă părinții săi au răspuns penal în fața legii pentru cele întâmplate. Nimeni din familia sa nu ar fi știut că este însărcinată. Autoritățile au făcut minuțioase investigații pentru a pune cap la cap toată povestea și, totodată, pentru a afla cum a fost posibil să se întâmple un asemenea lucru.

Părinții nu au sesizat nereguli cu fetița lor

Părinții copilei au declarat faptul că nu au știut nimic despre sarcina fiicei lor. Cea din urmă nu s-a plâns niciodată de dureri de burtă sau stări de rău. În clipa în care fetița le-a cerut ajutorul, spunându-le că o doare stomacul îngrozitor, aceștia au condus-o, de urgență, la spital. La spital, au aflat că, de fapt, copila era în travaliu și, din clipă în clipă, urma să aducă pe lume un bebeluș.