Irinel Columbeanu a fost considerat, în urmă cu câțiva ani, unul dintre cei mai bogați oameni din țara noastră. În ultima vreme, lucrurile s-au schimbat radical. Fiind invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, afaceristul a recunoscut câți bani cheltuie lunar.

Când îți vine în minte numele lui, îți imaginezi lux, bani cu duiumul, case scumpe. Într-un cuvânt…opulență. Ei bine, aceste lucruri țin de trecut, pentru că, în prezent, Irinel Columbeanu nu își mai permite să se plimbe în mașini luxoase, înconjurat de o mulțime de domnișoare.

Câți bani cheltuie Irinel Columbeanu, în prezent. Cât plătește pentru mâncare, lunar
Cancan

Câți bani cheltuie lunar Irinel Columbeanu pe mâncare?

Fostul milionar a fost sincer și a declarat că are bani suficienți, încât să trăiască o viață liniștită. Dacă vă vine să credeți, acesta cheltuie lunar între 3000 – 5000 lei doar pe mâncare. Irinel Columbeanu preferă, de cele mai multe ori, să-și gătească singur. Ei bine, da, chiar nu este o glumă.

Afaceristul a ajuns în sapă de lemn

În urmă cu puțin timp, Irinel Columbeanu a pierdut averea pentru care trudise toată viața sa.

„Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte, iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 și 5.000 de lei cred. Folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare. Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoie de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme!”, a declarat afaceristul în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

De când nu mai duce grija milioanelor, Irinel Columbeanu este mai liniștit. Recunoaște că banul este un viciu și, de multe ori, din cauza lui, poți tenta la lucruri necinstite. Cât despre incendiul vilei din Izvorani, fostul afacerist este nostalgic. Acesta a rămas cu amintiri plăcute din „palatul” în care, cândva, se simțea cel mai răsfățat om.

„Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, a declarat Irinel Columbeanu la un post de televiziune.