Reclamă

Luni, 22 noiembrie, Administrația Națională de Meteorologie anunță în continuare o vreme plăcută, mai ales în sudul și în sud-estul României. Temperaturile nu vor scădea mai mult de -1 grad, iar maximele vor oscila între 6 și 15 grade.

De asemenea, și la munte și în zonele submontane, cerul va fi senin pe timpul zilei.

Unde se anunță ploaie?

Noaptea vor exista șanse de ploaie, în general, în toată țara, mai ales în regiunile sud-vestice, centrale și nord-estice. Excepție o fac Carpații Orientali și crestele Carpaților Meridionali, care vor semnala și pe timpul zilei precipitații mixte.

De picăturile de ploaie nu scapă nici zona deluroasă din nordul Moldovei și estul Transilvaniei. Extremitatea vestică și zona estică a României vor prezenta pe lângă precipitații și un vânt slab.

Vremea în România, 22 noiembrie. Anunțul făcut de ANM
Pinterest

Câte grade vor fi în orașele importante din țară?

Dacă vrei să te mai bucuri de plimbare cât temperaturile încă mai țin cu noi, află câte grade sunt și care sunt procentele de precipitații și vânt pentru a fi pregătit. Acesta este topul celor mai călduroase orașe din România în prag de decembrie.

București: În capitală, maxima va atinge 14 grade Celsius, iar precipitațiile nu se vor resimți deloc, având un procent de doar 10%. Umiditatea va fi de 72% și vântul va fi moderat, cu o intensitate de 6 km/h.

Constanța: La mare vor fi de asemenea, maxim 14 grade Celsius și precipitații de 10%. Umiditatea este puțin mai crescută, cu un procent de  74%, iar vântul bate cu 3 km/h.

Craiova: Aici maxima va fi cu un grad mai scăzută, avanând o valoare de 13 grade Celsius, iar precipitațiile rămân tot 10%. Umiditatea va avea un procent de 74%, iar vântul va sufla cu 6 km/h.

Slatina: Tot 13 grade Celsius și precipitații de 10%, vor fi și în Slatina. Umiditatea de 73%, iar vântul va fi mai intens decât în alte locuri, resimțindu-se cu 8 km/h.

Brașov: Mai spre munte maxima va rămâne de 13 grade Celsius, foarte ridicată pentru această perioadă și nu se anunță nici precipitații mai mari de 10%. Umiditatea va avea o valoare de 75%, iar vântul nu ne va deranja aproape deloc cu doar 3 km/h.

Timișoara: La Timișoara maxima este de 12 grade Celsius, iar precipitațiile deja încep să crească, fiind șanse de ploaie de 20%. Umiditatea este și ea mai mare, având un procent de 81% și vântul este resimțit cu 8 km/h.


Reclamă

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Educației din cadrul Universității din București. Și-a făcut debutul în presă la Substanțial.ro și este determinată să ajungă departe în acest domeniu. De mică este pasionată de scris și este curioasă de tot ce se întâmplă în lumea mondenă. Are o personalitate puternică și este mereu gata de o nouă aventură, iar visul ei este să se facă remarcată în presă. Alexandra este gata să vă pună la curent cu tot ce mișcă printre vedete!

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro