Delia este considerată una dintre cele mai bune artiste de la noi.

Jurata de la X Factor îi face concurență Andrei Măruță. Cele două se află mereu în topuri și lansează hituri pe bandă rulantă. La fel ca adversara ei, Delia are o căsnicie de ani buni cu Răzvan Munteanu. Cei doi se completează de minune și au multe pasiuni comune, printre care și călătoriile.

Delia, adevărul despre prima ei iubire

Delia și Răzvan Munteanu își uneau destinele în urmă cu nouă ani și deveneau o familie cu acte în regulă. Cei doi formează un cuplu foarte sudat. Răzvan se ocupă și de managementul carierei soției sale și par să fie mai fericiți ca niciodată. Sigur că, de nouă ani, de când s-au căsătorit, primesc constant întrebarea despre copii. Delia a clarificat faptul că nu se vede în ipostaza de mamă, cel puțin deocamdată.Spre uimirea tuturor, Răzvan nu a fost prima iubire a Deliei. Jurata X Factor a fost prima dată îndrăgostită de artistul Ovidiu Anton. Soția lui Răzvan Munteanu a mărturisit că în adolescență dezvoltase o pasiune pentru el. Cu toate că Delia era îndrăgostită până peste cap de colegul ei, Ovidiu Anton ar fi ignorat-o la vremea respectivă.

„Am crescut împreună, chiar aici, la Palatul Copiilor, în același grup de muzică. De ce eram leșinată după tine, vreau să știu? A fost oarecum prima mea dragoste. El n-a știut asta! Mie îmi plăcea foarte tare atunci, iar el mă ignora.”, a declarat Delia la X Factor.

Delia a dezvăluit cel mai mare secret al ei. De cine a fost îndrăgostită o bună perioadă de timp fără să știe nimeni?
Radio Românul

Câți bani face artista din Youtube?

Delia este printre primele artiste de la noi cu un canal de Youtube bine pus la punct. Artista are acolo peste 500.000 de abonați și nu este singura platformă unde este activă. Soția lui Răzvan Munteanu nu a ratat nicio platformă, iar toate astea îi virează ăn cont sume exorbitante lunar. Din Youtube, Delia încasează lunar între 1.600 și 25.600 și este una dintre cel mai bine plătite artiste din România. Artista are multe videoclipuri cu zeci de milioane de vizualizări. Numai cel în care a făcut un cover al piesei ”Bella ciao!” a depășit 60 de milioane de vizualizări de doi ani.