Reclamă

 Cristian-Marin Patru, în vârstă de 24 de ani, a fost declarat găsit mort de către poliție, în casa sa din orașul Harlow.

BBC News relatează că bărbatul a fost găsit fără suflare în jurul orei 17:40. În urma decesului lui Cristian în instanța din Colchester au fost chemați trei bărbați. Cei trei sunt acuzați de moartea românului.

Acuzații sunt extrem de tineri. Primul este Jaden Drake, are 23 de ani și este din Bournemouth. Al doilea și al treilea, au amândoi 18 ani și se numesc Fraser Chung și Igors Anderson. Tinerii s-au prezentat miercuri la Curtea de apel din Chelmsford Crown  acuzați de uciderea lui Cristian.

 Tragedie românească în Anglia. Cristian a murit la numai 24 de ani, în urma unui atac
Facebook

Ei urmează să fie chemați în instanță pe 4 februarie, cu o dată provizorie a procesului stabilită pentru 9 mai. Poliția informează că o să cheme la interogariu pe toată lumea care apare pe camerele de filmat din jurul locuinței lui Cristian. 

Părinții lui Cristian nu-și pot reveni după moartea lui

Părinții lui Cristian sunt devastați de la auzul veștii că fiul lor nu mai este. Pe contul său de Facebook, tatăl tânărului și-a exprimat durerea printr-un mesaj extrem de trist.

”Cristinel, vino acasă băiatul tatii! Suntem cu sufletele pustii și nu ne găsim locul! Te căutăm și te strigăm fără încetare. Hai lângă mami și tati tău, să ne jucăm cum obișnuiam odată!”, a declarat tatăl lui Cristian pe pagina sa de Facebook.

Tatăl lui Cristian a declarat pentru mai multe ziare din Anglia cum era fiul său. Cristian era un copil energic, plin de viață și mereu zâmbitor. Era genul de om care voia să-i facă fericiți pe toți oamenii din jurul său. Tatăl lui Cristian nu își poate explica de ce cineva ar fi vrut să-i facă una ca asta copilului său. Tatăl declară că nimeni din familie nu își mai poate găsi liniștea de când au aflat de decesul lui Cristian.


Reclamă

Share.

Alexandra Neacșu, are 24 de ani și e absolventă a Facultății de Artă Geo Saizescu. Îi plac foarte mult filmele sci-fi, cărțile horror și adoră să gătească. În prezent cochetează și cu arta și este membră fondatoare a „Teatrului Nou”.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro