Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș formează unul din cele mai noi cupluri din showbiz.

Artista este extrem de fericită alături de noul iubit, iar cei doi nu se mai sfiesc să apară în public. Însă, vedeta este acuzată de către soția bărbatului că i-ar fi destrămat căsnicia. 

Carmen de la Sălciua a declarat în urmă cu puțin timp, că iubește din nou. Ceea ce a nimeni nu știut că noul ei iubit este însurat. Bianca Emanuela, soția bărbatului cu care artista este împreună , susține că artista este cea care i-a destrămat căsnicia.

Ce spune Bianca Emanuela despre relația celor doi?

Relația dintre Marian Corcheș și soția sa nu mai era una foarte bună în ultima vreme. Cei doi nu se mai înțelegeau atât de bine iar certurile erau frecvente. Bianca Emanuela a sperat că relația cu soțul ei se va remedia, însă mai mulți apropiați ai femeii i-au spus că bărbatul ar avea o relație cu Carmen de la Sălciua.

Instagram

Bianca Emanuela a declarat că nu a vrut să creadă faptul că cei doi ar forma un cuplu, până când nu a văzut portofelul soțului ei în pozele postate pe Instagram de către Carmen de la Sălciua. De asemenea, femeia susține că soțul ei ar fi fost în vacanță cu artista.

„El a plecat în vacanță cu această femeie. I-am recunoscut portofelul în acele fotografii pe Instagram, dar am aflat de câteva zile că are o relație cu ea.

Mi-a spus să-i dau divorțul că vrea să stea cu ea. S-au cunoscut la un eveniment, unde el a mers singur iar ea a cântat. Am încercat să îmi salvez căsnicia, dar se pare că el avea idei clare de atunci. Au mai fost multe discuții între noi, dar niciodată nu s-a ajuns să ceară divorțul. Acum că e cu ea, vrea să fie liber”,  a declarat Emanuela Bianca,  în exclusivitate pentru spynews.ro