Reclamă

Shawn Mendes și Camila Cabello au hotărât să pună punct relației, care a durat doi ani și jumătate. Cei doi au publicat anunțul pe paginile lor de Instagram. Vestea a întristat fanii acestora. 

Shawn Mendes și Camila Cabelllo sunt unii dintre cei mai importanți artiști de talie internațională. Au milioane de fani iar melodiile lor sunt printre cele mai ascultate. Totul părea că merge foarte bine între ei, iar fanii așteptau o posibilă logodnă. Cu toate acestea, artiștii au ales să meargă pe drumuri diferite.

Shawn Mendes și Camila Cabello nu mai formează un cuplu

„Hei dragilor, am decis să punem capăt relației noastre romantice, dar iubirea pe care ne-o purtăm ca oameni unul celuilalt este mai puternică decât a fost vreodată. Am început relația ca cei mai buni prieteni și o să continuăm să fim cei mai buni prieteni. Apreciem foarte mult sprijinul vostru de la început și mai departe”, au transmis Shawn Mendes și Camila Cabello pe conturile lor de Instagram.

Cei doi se cunosc din 2014

Instagram

Shawn Mendes și Camila Cabello s-au cunoscut pentru prima oară în anul 2014. La acel moment, întrei cei doi s-a legat doar o relație de prietenie. Aceștia au avut și colaborări muzicale, „Senorita” fiind dintre cele de mai succes melodii lansate de ei. În anul 2019, vedetele au hotărât să devină un cuplu. Postările lor împreună de pe Instagram au adunat de fiecare dată milioane de aprecieri.

Cu ceva timp în urmă, Camila Cabello a fost văzută purtând un inel pe deget. Vedeta a vorbit în cadrul emisiunii  „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon” despre acest lucru. Vedeta a declarat că uneori alege să mai poarte câte un inel pe deget.

„Jur că nici nu știu la ce mână trebuie să fie pus inelul de logodnă, așa că uneori îmi pun inelul meu pe inelar”, a mărturisit Camila Cabello în cadrul emisiunii.


Reclamă

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro