Reclamă

Adrian Mutu este recunoscut pentru realizările sale din domeniul sportului. Este unul dintre cei mai buni jucători și antrenori de fotbal din România. Se pare că, antrenorul știe să se descurce și în bucătărie nu doar pe terenul de fotbal.

Recent, Adrian Mutu a postat pe pagina sa de Instagram câteva imagini în care pregătește un fel de mâncare, mai exact mușchi de vită wellington. Antrenorul a postat câteva fotografii de la pregătirea preparatul dar și rezultatul final.

Cum își răsfață antrenorul familia?

Adrian Mutu pregătește mâncare în bucătărie/Sursa foto: Instagram

Deși mereu ocupat să antreneze jucătorii de fotbal, Adrian Mutu este prezent și alături de familia sa. Acesta este activ pe rețele de socializare unde la împărtășește fanilor momentele petrecute alături de cei dragi. ,,Briliantul” își răsfață familia adesea pregătind câte ceva de mâncare.

În imaginile postate pe Instagram, Adrian Mutu pregătește unul dintre felurile sale preferate de mâncare și anume mușchi de vită wellington. Însă, aceste nu-și lasă fanii prea mult în suspans, arătându-le în scurt timp și rezultatul final.

Adrian Mutu, despre ultimele activități din fotbal

Adrian Mutu a vorbit în urmă cu ceva timp despre experiența din acest sezon și a spus că pentru moment nu vrea să accepte alte oferte. Fostul selecționer al României U21 nu dorește să revină prea curând la FRF. Acesta ar vrea ca în următoarele luni să antreneze și naționala de seniori, potrivit digisport.ro

„În momentul de față vreau să mă analizez puțin, să înțeleg ce am făcut bine și ce am făcut rău. E prea devreme să spun ce puteam face mai bine, ciorba e încă caldă. Eu, ca jucător, am fost norocos! Ca antrenor, bă, sunt ghinionist.

Mă gândesc la Campionatul European, dacă intra capul lui Pașcanu din meciul cu Olanda? Echipa națională mare va fi un obiectiv pentru mine, dar nu acum. Pe viitor aș prelua și o echipă de Liga 2, de ce nu? De ce să nu accept un proiect care are stabilitate? Eu sunt un antrenor pasionat de fotbal”, a declarat Adrian Mutu.


Reclamă

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro