Reclamă

Roxana Vancea a născut! Vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar în urmă cu câteva ore a publicat pe rețelele de socializare primele imagini alături de copil, din spital. 

Roxana Vancea a ales să posteze primele imagini cu bebelușul pe pagina sa de Instagram. În postarea făcută de vedetă, este etichetat și Dragoș Paiu, partenerul  de viață al acesteia. Cei doi trec printre cele mai frumoase momente pe care le poate trăi un cuplu.

Roxana Vancea a devenit mamă de băiat

Roxana Vancea și Dragoș Paiu au devenit părinți/Sursa foto: Instagram

Roxana Vancea a adus pe lume un băiețel care la naștere a cântărit 3200 de grame și a măsurat 51 de centimetri. Vedeta spune că se simte bine în aceste momente, chiar dacă a născut pe cale naturală. Aceasta a declarat în urmă cu câteva zile în cadrul emisiunii ,,Antena Stars” că este pregătită să nască natural.

„O să nasc natural. Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis și doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. (…) Am înțeles că având colul atât de scurt nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a declarat Roxana Vancea la ,,Antena Stars”.

Cum s-a simțit Roxana Vancea pe parcursul sarcinii?

Tânăra a fost extrem de norocoasă în sarcină, în ceea ce privește kilogramele. Roxana Vancea nu aluat mult în greutate, dar medicii i-au recomandat să nu practice niciun sport  pe perioada sarcinii.

Roxana Vancea este recunoscută pentru stilul ei de viață sănătos. Vedeta are o viață activă și practică mult sport. Pe parcursul sarcinii tânăra a făcut, însă mișcare ușoară pentru a-și menține silueta și a nu lua multe kilograme în plus.


Reclamă

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro