Culiță Sterp se bucură de soare în vacanță după ce a avut parte de cel mai frumos cadou posibil, nașterea fiului său. Acesta se afla încă în competiția Survivor atunci când iubita lui a dat primele semne că urmează să nască. Astfel, interpretul de muzică populară a ales să părăsească de bună voie competiția de supraviețuiere, momentul nașterii primului său copil fiind foarte emoționant și important pentru proaspătul tătic.

La sfârșitul lunii octombrie, Culiță Sterp şi-a creştinat băiețelul, pe micuțul Milan împreună cu iubita lui, Daniela Iliescu. Evenimentul a fost un adevărat succes pe Instagram, la care au participat multe vedete, iar fanii nu s-au sfiit să nu-i lase urări de bine pe paginile de socializare.

De la „Survivor” la tătic cu burtică

Culiță Sterp a fost unul dintre cei mai controversați concurenți de la „Survivor”, deoarece când a ales să participe, acesta avea niște probleme financiare în urma unui împrumut. Cu toate astea, participarea la show l-a ajutat să iasă din acest impas, reușind să strângă o mică avere pentru fiul lui, chiar dacă a oprit colaborarea cu emisiunea mai repede.

Imediat după botez, proaspeții părinți au hotărât să plece într-o călătorie în străinătate pentru a-l sărbători în continuare alături de naşi, pe micuțul Milan. Aceștia au făcut pașapoarte copiilor şi au luat primul zbor către o locație cu multă căldură și soare.

Culita Sterp, tătic cu burtică / Sursa foto: Instagram

La scurt timp, Culiță a postat pe Instagram poze cu acesta la plajă în Egipt, unde se bucură încă de temperaturi cu mult mai ridicate decât în România. În fundalul pozei, fanii pot admira valurile clare ale mării și palmierii spectaculoși, însă aceștia au remarcat altceva.

De când a ieșit din competiția „Survivor” și a devenit tătic, Culiță a pus câteva kilograme în plus și a făcut puțină burtică. Fanii au sesizat asta și i-au spus în glumă să se reîntoarcă la „Survivor” ca să refacă pătrățelele. Artistul a gustat gluma și le-a răspuns amuzat că momentan este în pauză.

„Mai las și pe alții anul ăsta, mi-a ajuns”, a scris artistul, în comentarii pe Instagram.

De asemenea, fanii au scris nenumărate comentarii în care i-au urat vacanță plăcută și gânduri bune pentru el și familie, l-au complimentat sau au făcut remarci la mișto. Unul dintre aceștia s-a remarcat în special, deoarece a făcut o aluzie la originile lui, scriindu-i „une esti ciobaneeee ai lăsat oile în frigg”.