Lavinia Pârva și Ștefan Bănică formează unul dintre cuplurile din showbiz-ul românesc care a preferat întotdeauna confidențialitatea.

Cei doi apar împreună doar la evenimente și dezvăluie extrem de puține detalii despre relația pe care o au. Mai mult, inclusiv nunta lor a fost organizată în mare secret, în afara graniței țării. De altfel, Lavinia este destul de rezervată inclusiv la capitolul postări pe rețelele de socializare. Vedeta face publice extrem de rar imagini legate de viața personală și cu atât mai puțin fotografii care îl au în prim plan pe fiul ei și a lui Ștefan.

S-a afișat nemachiată

Recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase femei din lumea mondenă, cu trăsături și carieră de fotomodel în spate, mai nou, Lavinia nu s-a sfiit în a se afișa complet nemachiată pe internet. Vedeta are 36 de ani și arată impecabil, însă deși „mama natură” a fost extrem de generoasă cu ea, totuși, vedeta a apelat și la medicul estetician pentru câteva îmbunătățiri. La nivelul buzelor, partenera de viață a lui Ștefan Bănică are o intervenție minim invazivă, respectiv o augmentare cu acid hialuronic. De asemenea, la nivelul feței, vedeta și-a evidențiat pomeții și bărbia tot prin tehnici de înfrumusețare

.

După naștere, fanii au bănuit că artista a apelat și la operația de remodelare la nivelul bustului. Vedeta a afișat de mai multe ori un decolteu generos care i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc. Cu toate acestea, Lavinia a precizat în trecut că nu are o operație estetică și că își iubește corpul exact așa cum este. Soția lui Ștefan Bănică a mai adăugat atunci că nu va ezita în a se lăsa pe mâna esteticianului atunci când va simți că acest lucru devine necesar.

„Sunt femeie, îmi iubesc corpul și iubesc frumusețea! Consider că a avea grijă de tine e un simț pe care orice femeie ar trebui să îl dețină.„, mărturisea Lavinia pe Instagram.

Vedeta a trecut printr-un proces de transformare după ce a acumulat în sarcina un număr mare de kilograme.