Reclamă

Cu siguranță publicul îi fredonează piesele și se bucură de orice apariție de-a sa la TV. Inna este cântăreața căreia, în acest moment, nu îi mai trebuie nicio prezentare. E faimoasă atât în România, cât și dincolo de graniță. A lansat numeroase hituri și a ajuns la inimile oamenilor cu piesele sale care, la propriu, zguduie puternic sentimentele. Talentată peste măsură, artista este îndrăgită de publicul larg, datorită talentului și devotamentului său pentru muzică.

Inna se prezintă fanilor care o urmăresc pe Instagram în „formă naturală”.

Artista postează la ordinul zilei fotografii pe rețelele sale de socializare. Aceasta și-a surprins și „înnebunit”  fanii care o urmăresc pe contul său de Instagram, postând recent mai multe fotografii în cel mai sexy body de culoare negru. Vedeta a primit nu mai puțin de 102.233 de aprecieri la pozele publicate. La descrierea acestora, Inna a menționat „strike a poze”, semn că nu se ascunde să-și etaleze corpul în forma lui „naturală”, ba din contră se simte confortabil în corpul ei și nu ezită să se fotografieze în ipostaze cât mai provocatoare. Deși mulți fani i-au scris în comentarii că o iubesc, că o idolatrizează și că îi laudă corpul, alții, cârcotașii, i-au găsit imediat defecte, printre care că i se văd vergeturile.

Credeai că artista are un corp perfect?

Inna a pozat numeroase ședințe foto pentru diferite reviste de fashion recunoscute pe plan internațional unde afișa un corp fără defecte. În realitate, artista, la fel ca 90% dintre femei, se confruntă cu vergeturi și celulită. Cântăreața nu se sfiește să se pozeze în lenjerie intimă, semn că se simte bine în pielea ei, chiar și cu micile imperfecțiuni.

Inna într-o postură provocatoare cu imperfecțiunile la vedere!
Inna și-a etalat imprefecțiunile! / sursă foto: instagram

Cu puțin timp în urmă, într-un interviu oferit pentru revista „Unica”, Inna a declarat că a avut de nunumărate ori „nesiguranță” în ceea ce privește imaginea sa corporală.

„Da, cu siguranță, cred că toate avem. Mi s-a întâmplat să cred că am câteva kilograme în plus și să nu îmi stea hainele cum trebuie, mai ales înaintea unei filmări sau eveniment important. De regulă, rezolv cu grija la alimentație și totul revine la normal”, a declarat Inna într-un interviu de exclusivitate pentru revista „Unica”.


Reclamă

Share.

24 de ani, absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității din București. Conectată în permanență la tot ce se întâmplă în mass-media, a dat dovadă de pasiune, perseverență și muncă, pregătind buletine informative de actualitate.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro