Carmen de la Sălciua se relaxează împreună cu iubitul ei la Predeal, așa cum lasă de înțeles în cea mai recentă postare a sa. Cei doi îndrăgostiți petrec timp împreună la munte, și vizitează împrejurimile Predealului.

Tânăra cântăreață are în sfârșit parte de liniște în viața sa, după ce în urmă cu o lună a fost implicată într-un scandal de proporții, fiind acuzată de către încă soția iubitului său, că ar fi distrus căsătoria ei. La scurt timp, Carmen s-a apărat public spunând și versiunea ei  pe care lumea nu avea de unde să o cunoască, explicând fanilor că Marian, iubitul ei, i-a cerut Biancăi Corcheș divorțul cu multe luni în urmă.

Eu am cu adevărat o relație de 2 săptămâni. Nu am destrămat nicio căsnicie pentru că ea era deja destrămată. Era o chestiunea de timp până ea se destrăma. (…) Nu a vrut calea notarului, au mers în judecată pentru că nu s-au putut înțelege.

Ne-am întâlnit la evenimente, el a venit neînsoțit și acolo s-a legat. El mi-a spus cu probe că nu mai are nimic cu această femeie. (…) Când doi oameni nu se mai ințeleg, se produce divorțul”, a relatat Carmen de la Sălciua pentru o emisiune tv.

Acum, Carmen și iubitul ei se bucură din plin de viață. Cei doi se află în vacanță, la Predeal, acolo unde se răsfață la un hotel de lux.

„Relaxare la superlativ ?”  spune artista, pe pagina sa de Instagram.

Carmen de la Sălciua, relaxare alături de iubit, la Predeal / Sursă foto: Instagram

Carmen și Marian se cunosc încă din anul 2021, însă ei doi au avut o simplă relație de prietenie în acele vremuri. Relația lor a devenit mai serioasă doar după ce acesta i-a mărturisit detaliile privind mariajul său, cât și divorțul deja cerut prin notarul său.

Acum este fercită alături de bărbatul său și nu îi este frică să vorbească deschis despre asta.

Carmen a mai vorbit despre planurile ei de viitor, în legătură cu relația, atât în emisiuni, cât și fanilor ei pe platformele online pe care aceasta activează. Ea spunea recent ca momentan nu locuiesc împreună, dar nu exclude acest lucru din planurile sale. Artista mai precizează și faptul că noul ei iubit o face să zâmbească și se simte foarte fericită, în ciudat a ceea ce se spunea despre ea, și a comentariilor răutăcioase pe care le primea pe conturile sale.