”Bravo, ai stil! Celebrities” este un sezon plin de surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori.

Gala de sâmbătă nu a fost una eliminatorie, dar Ioana Filimon a fost dată afară din cauză că nu a respectat regulamentul. Săptămâna aceasta, în locul ei va intra o altă celebritate care îi va convinge pe jurați că are stil.

Mellina intră în ringul de la”Bravo, ai stil! Celebrities”

”Bravo, ai stil! Celebrities” nu a schimbat regulile jocului. Ca de obicei, atunci când o concurentă este eliminată, o alta îi ia locul. De data asta, Ioana Filimon a cedat locul ei unei alte vedete care a fost prezentă într-un alt format de la Kanal D. Este vorba despre nimeni alta decât Mellina, artista care a luptat din greu la ”Survivor”. Vedeta va intra cu drepturi depline la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și este posibil să preia și numărul de steluțe al Ioanei.

”Bravo, ai stil! Celebrities” își deschide porțile pentru o nouă concurentă. Cine îi ia locul Ioanei Filimon?  sursa foto: Kanal D

Mellina este foarte emoționată și recunoaște că este o adevărată provocare pentru ea. În privința susținătorilor, vedeta nu își face griji. Bruneta este convinsă că oamenii din online îi vor fi alături și la ”Bravo, ai stil! Celebrities” la fel cum i-au fost și la ”Survivor”. Artista este convinsă că show-ul de fashion îi va testa limitele, atât pe cele stilistice, cât și pe cele psihice. Mellina este obișnuită cu adrenalina și competiția, mai ales că ”Survivor” a pregătit-o pentru tot.

Spre uimirea multora, Mellina nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a primit propunerea din partea producătorilor. Aceasta a spus ”da” provocării de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și are de gând să ajungă până în finală. Artista le cunoaște pe majoritatea concurentelor, mai ales pe acelea care activează în același domeniu ca și ea. Fosta concurentă de la ”Survivor” speră să se remarce prin ținutele prezentate și să nu participe activ la scandalurile celorlalte concurente de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”.