Reclamă

În urmă cu o zi, Mira și-a luat prin surprindere sutele de mii de fani de pe Instagram. Artista a distribuit o fotografie în care ea și Mario Fresh apar în prim-plan. Cei doi se sărută, artista l-a luat în brațe pe Mario Fresh, iar el o ține tandru de gât. Mira nu a oferit niciun răspuns referitor la fotografia postată. Artista a desenat însă o inimă chiar pe fotografie, în partea stângă.

Mario Fresh postat o fotografie la story pe Instagram

Mario Fresh a avut o primă reacție pe Instagram după ce Mira a publicat în mediul online o poză cu ei doi sărutându-se. Din păcate, cântărețul nu a lămurit situația, ci a adâncit misterul. Acesta a publicat pe pagina sa de Instagram o fotografie la story cu același desen, care apare în postarea făcută de Mira.

Nu ne este cunoscut faptul că cei doi  trăiesc o poveste de iubire sau dacă pregătesc vreun proiect muzical împreună.  Cert este că Mira a menționat într-una dintre edițiile emisiunii „La Măruță” că va lansa o nouă piesă în colaborare cu Mario Fresh.  În timpul în care Mira a postat fotografia, Mario Fresh era cu Alexia Eram, iubita lui, la munte. Acolo au petrecut cei doi weekendul.

Mira s-a despărțit recent de iubit

Mira / Sursa foto: Instagram

În luna septembrie s-a aflat că Mira s-a despărțit de iubit după o relație de doi ani. Artista se iubea cu un tânăr pe nume Andrei.

„A venit momentul să vă zic că da, ne-am despărțit. Cum cel mai probabil ați și bănuit. A venit momentul să fac videoul acesta pentru că era clar și evident că nu mai puteam să o ducem așa la nesfârșit cu ignoranța asta din partea mea pentru întrebările voastre.

N-aș fi vrut să răspund. Era o zonă de ceață și pentru noi. Nu știam exact, cum se întâmplă și de obicei când oamenii se despart, nu știu dacă e gata, definitiv, te apucă gândurile… Nu am mai experimentat nicio situație de genul acesta, pentru că nu m-am mai afișat cu nimeni până acum”, a declarat Mira pe contul său de TikTok.


Reclamă

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro