Reclamă

De-a lungul anilor mai multe vedete din România au pozat în Playboy. Nume grele din România au acceptat să fie fotografiate în revista Playboy contra unor sume fabuloase. Multe dintre ele au făcut acest lucru în urmă cu mulți ani, iar  fanii lor de astăzi nu își mai aduc aminte de acele pictoriale.

De-a lungul timpului, personalități precum Loredana Groza, Andreea Antonescu și Andreea Raicu au ales să pozeze în revista „Playboy”. Vedetele și-au încântat fanii  cu formele lor de invidiat. Cel mai vândut număr al revistei a fost cel în care a fost prezentat pictorialul Andreei Antonescu.

Andreea Raicu / Sursa foto: Instagram

Și Andreea Raicu este una dintre vedetele căreia i s-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat pentru a fi fotografiată în revista „Playboy„. Aceasta spune că suma care i-ar fi fost oferită se ridică la câteva mii de euro.


Reclamă

Share.

19 ani, Student în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București. Pasiunea pentru scris l-a determinat să aleagă o carieră în jurnalism. Este o persoană curioasă și pregătită să lucreze cu oamenii. Răbdător și creativ, Florin mai are încă o pasiune: fotografia.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro