Reclamă

Dan Bălan iubește din nou, iar acest lucru s-a aflat de curând. Când a venit vorba despre viața sa privată, cântărețul a preferat să o țină departe de camere de filmat. Nu a dat niciodată prea multe detalii despre persoanele de care a fost îndrăgostit. Nici de data aceasta nu ar fi vrut să se afle, dar se pare că a fost dat de gol de presa din Ucraina.

Ei bine, îndrăgitul artist este împreună cu o femeie care este la fel de talentată ca și el. Mai mult de atât, ea ar fi cu 20 de ani mai în vârstă decât el. Pentru el, vârsta nu a fost niciodată importantă într-o relație și demonstrează acest lucru și acum. Cel mai important este ca ei să se iubească și să fie fericiți împreună. Nu contează ani, din moment ce ei se înțeleg de minune, cel puțin asta cred fanii despre relația lor.

Dan Bălan iubește din nou

El a devenit cunoscut în țara noastră acum 20 de ani, când făcea parte din trupa  O-Zone. La vremea aceea, ei scoteau hit după hit, iar piesele lor erau cunoscute și apreciate chiar și peste hotare. Nici acum oamenii nu pot uita și încă mai fredonează melodiile care i-au făcut celebri pe cei trei artiști.

De-a lungul timpului, s-au scris multe despre presupusele iubite ale lui Dan Bălan. El nu a povestit niciodată despre ele, pentru că este extrem de discret când vine vorba de asta. Este un bărbat atrăgător, la care multe femei doar visează și pe care multe l-ar vrea. Din nefericire pentru el, celebrul cântăreț este deja luat și nu are ochi decât pentru iubita lui, mai mare decât el cu 20 de ani.

Dan Bălan este din nou îndrăgostit. Ce a declarat artistul despre femeia care i-a furat inima: „Pe mine mă atrage..."

„Pe mine mă atrage femeia foarte feminină și foarte înțeleaptă, cu o înțelepciune adâncă. În rest, chestiile fizice, astea nu pot să le zic, poate fi orice.”, a declarat Dan Bălan.


Reclamă

Share.

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro