Drumul Împăraților devine din ce în ce mai greu odată cu înaintarea în stage-uri.

Echipe au început să renunțe la prietenii și să își scoată arsenalul de strategii. În timp ce unii decid să meargă în competiție cu moralitate, alții aleg să puna bețe-n roate celorlați concurenți.

Patrizia Paglieri n-a mai rezistat și le-a astras atenția Natanticilor

Patrizia Paglieri și fiul ei au fost mereu o echipă constantă în Asia Express. Chiar dacă nu au fost prea multe momentele în care să ajungă pe primul loc, Patrizia a jucat mereu fair și și-a asumat că este loc de mai bine. Șanse de a sabota coechipierii au existat mereu, dar aceasta a preferat să fie corectă până la final și să nu încurce în niciun fel celelalte echipe. Din păcate, nu toate echipele gândesc așa, iar asta s-a văzut încă din primele etape din Georgia. Mânați de adrenalină, soții Natanticu au ales să ascundă foarte bine costumul pe care trebuia să-l găseacă Patrizia. Asta i-a întârziat foarte mult la Irina și, vizibil deranjați de gest, echipa Patrizia și Franci au decis să le atragă atenția Natanticilor..

”Ar fi trebuit să avem colegii cu o moralitate mai sus. Ar fi trebuit ca cineva să bea ceai pentru moralitate. Măcar un litru dimineața și unul seara. Natanticii nu sunt oameni cu caracter. Nu mă așteptam să fie între noi persoane așa incorecte la joc. Chiar nu mă așteptam. Am crezut că toți colegii sunt fair play”, a spus Patrizia. Noi vorbim de gestul de aseară;de costumele ascunse. Ei mers cu un vot îmbrăcat frumos, cu un costum ascuns și e din ce în ce mai rău. A fost un gest imoral. Nu mă așteptam și am fost șocată că există doi concurenți printre noi care ajung la gesturi penibile pentru a încetini alți concurenți. E imoral.”, a spus Patrizia. 

”Patrizia încă a rămas la costumul de ieri. Nu a fost făcut intenționat, dar a fost făcut. Franci este omul care a jucat într-o echipă de polo, el știe ce-i fairplay-ul, dar aici nu jucăm polo, nu jucăm fotbal, nu jucăm tenis. Plus că nu există reguli de fairplay. Nu am semnat nimic care să spună de vreo regulă de fairplay. Eu mă uit la fotbal. Fotbaliștii își mai dau coate, își mai dau pumni, dar la final își strâng mâna. Lor li s-a părut mojic gestul, înțeleg, dar am pus un pic de adrenalină.”, au spus soții Natanticu la testimoniale.