Ioana Ignat a ajuns cunoscută în țara noastră, după ce a luat decizia de a participa la emisiunea Vocea României.

Acolo, frumoasa artistă a impresionat pe toată lumea cu talentul ei de milioane, iar ușor, ușor a reușit să lanseze o mulțime de piese de succes, care au ajuns pe primele locuri în topurile muzicale de la noi din țară, dar și pe toate posturile de radio.

Ioana Ignat, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Viața sa nu a fost numai lapte și miere. Într-o emisiune unde a fost invitată de curând, cântăreața a vorbit despre perioada în care era dependentă de alcool. La doar 15 ani, ea a făcut parte dintr-o orchestră. Era cea mai mică de ani, pentru că vârsta celorlalți depășea 30-40 de ani. Aceștia consumau alcool, iar ea a căzut pradă tentației și a început și ea ușor, ușor să consume.

„Nu mai luam nimic în serios, nu mă mai încânta nici succesul. Eu dacă am intrat într-o orchestră la 15 ani și cântam la evenimente, sunt cea mai mică, restul aveau peste 30-40 de ani. Se bea mult acolo. După aceea, am luat-o și eu așa, ușor-ușor cu alcoolul. Abia ce mi-am revenit ”, a declarat artista.

După o perioadă a devenit dependentă, dar a reușit să se lase. Într-o seară, după ce renunțase la băutură de câteva zile, din cauza anturajului a băut destul de mult, iar când a ajuns acasă avea niște dureri insuportabile și se ruga la Dumnezeu să îi ia durerea.

„Într-o seară, când am avut lansare, pe 13 februarie 2018, eu deja mă lăsasem de vreo două săptămâni și la lansarea aia am zis tot așa, că nu beau, dar m-am luat cu anturajul și am avut o durere de stomac cumplită și am ajuns pe cele cinci dimineață acasă, nu puteam să dorm, nici să plâng și m-am dus pe balcon la aer și mă rog la Dumnezeu să-mi ia durerea, că nu mă mai ating și și an de zile nu m-am mai atins ”, a mai zis vedeta.