6 hoți din Marea Britanie au reușit să fure în mai puțin de un minut 5 bolizi de lux

Jaf ca-n filme la un depozit din Marea Britanie. În mai puțin de un minut, o grupare de hoți a reușit de fure 5 bolizi de lux. Nici acum, autoritățile nu au reușit să dea de urmă făptașilor.

Furtul a avut loc acum mai bine de o lună, în orașul Essex din Marea Britanie. Gruparea de hoți a fost formată din 6 persoane, iar planul lor a fost unul foarte bine pus la punct. În mai puțin de un minut, au reușit să fugă cu cele cinci mașini care se aflau în depozitul Bulphan.

În timp ce unul dintre hoți a ținut porțile deschise, ceilalți cinci s-au urcat fiecare la volanul unei mașini, le-au pornit, apoi au dispărut cu ele în noapte. La final, ultimul dintre vinovați a închis poarta și a luat-o la fugă către un alt vehicul, care îl aștepta parcat.

Întregul jaf a fost surprins de camerele de luat vederi ale depozitului, însă imaginile nu au fost suficient pentru a-i prinde pe răufăcători.

Videoclipul în care hoții ies cu mașinile pe poarta depozitului, una după alta, pot fi urmărite aici.

 

„Captura” hoților este una într-adevăr impresionantă, deoarece toate mașinile furate sunt considerate adevărate bijuterii pe patru roți. Este vorba de un Ariel Atom, un Mercedes A 45, un Maybach, un Porsche Cayenne și un Porsche 911 Carrera. În total, valoarea vehiculelor se ridică la peste 700.000 de euro.

Nu este însă clar dacă cei vinovați erau angajați ai depozitului. De asemenea, autoritățile nu au furnizat informații nici despre modul în care aceștia au reușit să pornească mașinile, care acum au dispărut fără urmă.

Poliția nu a reușit nici acum să-i prindă pe hoți, la mai bine de o lună

A trecut aproape o lună de când cei 6 hoți au furat mașinile de lux, dar autoritățile britanice nu au niciun indiciu în ceea ce-i privește. Așa se face că Poliţia din Essex a făcut un apel la public, prin care speră să adune cât mai multe informații despre cele întâmplate. Persoanele care au proprietăți sau care locuiesc în zonă au fost rugate să furnizeze videoclipuri de la camerele CCTV din zonă sau camerele de bord ale maşinilor.

Share.