Reclamă
Reclamă

Polițiștii au descoperit în apartamentul unui sibian 43 de plante de canabis agățate pe umerașe, pe dulapul din sufragerie. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul, care acum este cercetat pentru trafic de droguri de risc, este acuzat că, în 2024, ar fi înființat și dezvoltat o cultură de canabis, în scopul comercializării către consumatori din județul Sibiu.

Polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară duminică, în timpul căreia au fost descoperite și ridicate din două sere, situate în curtea imobilului, 43 de plante de canabis în diverse stadii de dezvoltare, cu o greutate de aproximativ 25 de kilograme. De asemenea, au fost găsite mai multe recipiente din sticlă și plastic conținând un kilogram de muguri de canabis, semințe de canabis, obiecte purtând urme de substanță, un cântar electronic de precizie și mai multe grindere.

Reclamă

Tot duminică, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat pentru 30 de zile.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro