Încă de la începutul săptămânii, vremea s-a încălzit simțitor față de săptămâna trecută. Ziua de miercuri, 6 noiembrie, aduce românilor temperaturi ridicate și cer senin.

ANM a anunțat că temperaturile de astăzi vor depăși chiar și 20 de grade Celsius, iar soarele va străluci puternic pe cer. Nu vor fi nori, iar vântul va sufla slab spre moderat, păstrând atmosfera de toamnă caldă.

Temperaturile minime se vor încardra între 2 și 13 grade, însă această răcire va fi resimțită mai mult în zona Depresiunii Transilvaniei.

Zona de sud a țării se va bucura de temperaturi de pâna la 23 de grade. Chiar dacă cerul va fi înnorat, soarele va reuși să își facă simțită prezența pe tot parcursul zilei.

În estul României va fi la fel de cald, termometrele indicând 22 de grade Celsius. Litoralul Românesc se va bucura de soare, iar vântul va sufla slab.

În nord vremea va fi puțin mai rece, cu maxime de 17 grade în timpul zilei și 8 grade în timpul nopții. Cerul va fi predominant înnorat, iar de-a lungul zilei se vor înregistra averse sub formă de ploaie.

Nord-estul țării va avea parte de vreme frumoasă, cu soare și temperaturi care vor depăși 20 de grade. În timpul nopții se vor înregistra 12 grade, iar cerul va fi noros.

Meteorologii au anunțat că vremea va continua să se încălzească și în zilele următoare.