Reclamă
Reclamă

Vremea caldă continuă să bucure sufletele românilor și în data de 15 octombrie, cu temperaturi ridicate în majoritatea teritoriilor țării.

Sudul și estul țării vor fi foarte însorite, cu temperaturi cuprinse între 17 și 27 de grade. În ciuda faptului că în timpul nopții va fi destul de rece, iar dimineața va aduce cu ea ceață, ziua cerul va fi predominant senin, iar vântul va adia slab.

Pentru restul țării, soarele va străluci cu putere, aducând temperaturi mult mai calde decât normalul acestei luni.

Singura zonă unde temperaturile vor fi mai scăzute va fi Depresiunea Transilvaniei, unde în timpul noptii se va înregistra și -1 grad Celsius. Izolat, sunt așteptate ploi de scurtă durată și brumă.

Reclamă

La București tempertaurile vor fi cuprinse între 9 și 23 de grade, la Brașov vor fi între 7-24 de grade, la Constanța 14 și 20 de grade, iar la Iași 9 și 22 de grade.

Cu toate acestea, se pare că ANM a anunțat că vremea se va răci în zilele ce vor urma, aducând cu ea și ploi.

 

 

 

Reclamă
Share.

Sunt Simona Păun, o tânără jurnalistă cu studii în litere. Combinez pasiunea pentru scris cu o neînfricată ambiție. Chiar dacă sunt la început de drum, sunt deja recunoscută pentru investigațiile mele profunde și abordarea meticuloasă. Viitorul pare strălucit în fața mea.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro