Urmează o perioadă nefastă pentru anumite zodii.

3 zodii vor avea dificultăți.Săptămâna aceasta va fi una dificilă pentru unele semne zodiacale care vor suferi efectele lui Marte retrograd în Gemeni. Într-adevăr, planeta de acțiune este în mișcare lentă din 30 octombrie și va rămâne așa până pe 12 ianuarie 2023.

Opuse lui Mercur în Săgetător până pe 6 decembrie, comunicarea nu va fi la fel de fluidă ca de obicei, iar aceste semne ar putea pune capăt unor relații. Află ce semne se vor confrunta cu dificultăți personale în această săptămână.

Care sunt cele 3 zodii vor avea dificultăți?

Comunicarea este cheia pentru a menține relațiile de prietenie, de dragoste și de familie. Dar cu Marte retrograd în Gemeni, unele semne zodiacale se pot simți neînțelese și frustrate emoțional.

Balanță

Marte retrograd în Gemeni în opoziție cu Mercur în Săgetător creează scântei în comunicare pentru Balanță. Aceste planete sunt însoțite de Venus în Săgetător din 16 noiembrie și vor împinge semnele zodiacale să cunoască oameni noi. Acesta este cazul reprezentanților Balanței care vor fi în mare măsură influențați de planeta lor guvernatoare.

Sursa: Social media

Cu Marte retrograd în Gemeni, Balanțele se vor simți mai libere ca niciodată, dar vor avea dificultăți în a se concentra asupra unui singur lucru la un moment dat. În plus, vor avea probleme de comunicare cu cei dragi, ceea ce îi va destabiliza pe reprezentanții acestui semn de Aer. În dragoste, Balanțele vor întâmpina dificultăți în comunicarea și cu partenerul lor. Pot izbucni certuri dacă nu rezolvă neînțelegerile cu persoana care le împarte viața. Balanțele sunt sfătuite să petreacă mai mult timp cu partenerul lor și să evite să lase să se instaleze rutina.

Scorpion

Scorpionii s-ar putea confrunta cu dificultăți în această săptămână. Într-adevăr, atunci când planeta acțiunii retrogradează în Gemeni, poate încuraja semnele să își ia mai multă libertate și să caute noi experiențe.

De asemenea, acest  lucru  îi poate încuraja pe reprezentanții Scorpionului să facă cheltuieli mari, iar acest lucru ar putea provoca certuri și neînțelegeri din partea partenerului lor. În plus, nu este momentul pentru cheltuieli exagerate, deoarece Scorpionii au avut probleme financiare în trecut. Săptămâna aceasta va fi complicată pentru Scorpionii care nu vor ști cui să se confeseze, se vor simți neînțeleși. Pentru a compensa acest lucru, vor dori să ofere cadouri extravagante partenerului lor pentru a-l impresiona, dar își vor da seama că dragostea nu poate fi cumpărată.

Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de unele conflicte cu cei dragi în această săptămână. Este posibil să retrăiască certurile din trecut cu unii dintre membrii familiei. Se vor simți singuri și neînțeleși și vor dori să se îndepărteze de cercul lor familial. Aceasta va fi o perioadă foarte complicată pentru Vărsători, deoarece se apropie cu pași repezi sezonul festiv. Reprezentanții acestui semn de Aer vor trebui să facă unele ajustări în viața lor și să găsească un nou echilibru. De asemenea, le va fi greu să își comunice nevoile partenerilor, ceea ce poate duce la neînțelegeri.

Vărsătorii preferă să iasă în oraș și să se distreze cu prietenii decât să se ocupe de problemele lor personale. Acest comportament ar putea crea tensiuni în relația lor, ceea ce poate avea consecințe negative pentru durabilitatea uniunii lor. Cu setea lor de libertate, Vărsătorii nu se vor putea concentra pe ceea ce este cel mai important și vor continua să rămână în această situație total dezechilibrată. Ei vor trebui să se maturizeze pentru a rezolva aceste conflicte și pentru a trece la o viață mai stabilă.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.