Femeia în zodia săgetător

Femeia săgetător este extrem de senzuală și poate iubi cu toată ființa ei. Se află în topul celor mai fidele zodii de femei, iar acest lucru este dovedit zilnic de nativele în săgetător. Are foarte mare grijă de partenerul ei și îi oferă tot ce are nevoie, are un apetit sexual crescut și nu vede nimic atrăgător sau excitant într-o aventură de-o noapte. Pentru femeile săgetător, combinația perfectă este între iubire necondiționată și atracția fizică. În cazul în care femeia săgetător are aceste două elemente, ar face orice pentru partenerul ei.

Femeia în zodia pești

Femeia în zodia pești este una dintre cele mai fidele zodii. Este foarte romantică și, la rândul ei, apreciază foarte mult romantismul la partenerul de viață. Poate fi impresionată ușor, cu gesturi mici, dar făcute din inimă. Femeia în zodia pești este capabilă să ofere iubire necondiționată toată viața unui singur bărbat, iar acest lucru o determină să fie o adevărată zeiță a iubirii.

Reclamă

Femeia în zodia vărsător

Femeia în zodia vărsător este plină de iubire și compasiune. Știe cum să gestioneze situațiile ușor tensinate în cuplu și când este cazul să lase de lea ea. Femeile în zodia vărsător sunt extrem de puternice și ar face orice să știe că partenerul de viață este bine. Femeia vărsător este foarte atrăgătoare și foarte pasională, astfel că are și un apetit sexual ridicat. Nu vede nimic atrăgător în aventuri.