Cu toate că timpul petrecut altături de persoana iubită este foarte important, există și oameni pentru care singurătatea joacă un rol esențial. Acești indivizi au nevoie să își încarce bateriile, așadar trebuie să aibă parte de înțelegere și spațiu personal.

Iată care sunt acele zodii care trebuie lăsate să fie singure din când în când:

TAUR (20 aprilie-20 mai)

Cu toate că posedă o energie și răbdare cum rar ne-a fost dat să vedem, taurii au nevoie uneori de o pauză. Pentru ei este esențial să petreacă timp singuri, perioadă în care să își pună ordine în gânduri și în suflet. Sunt firi romantice și foarte iubărețe, însă prea mult timp alături de partener le poate fi dăunător. Este necesar să li se acorde spațiu și încredere. Cel mai important este faptul că atunci când se vor întoarce la persoana iubită, își vor dori din tot sufletul să petreacă momente minunate alături de ea.

FECIOARĂ (23 August-22 septembrie)

Fecioarele sunt personalități foarte organizate, în special atunci când vine vorba de timpul lor. Au aproape fiecare secundă plănuită cu atenție, așa că dacă ceva intervine în rutina lor obișnuită, acest lucru îi poate supăra cu ușurință. Ei funcționează cel mai bine pe cont propriu, atunci când nu depind de nimeni și nu trebuie să se concentreze pe altcineva. Este recomandat să fie lăsați singuri, în special atunci când lucrează sau sunt prinși de o activitate.

SCORPION (23 Octombrie-21 Noiembrie)

Pentru un scorpion, spațiul personal este mai mult decât necesar. Nativii acestei zodii sunt făcuți să funcționeze mai bine atunci când sunt pe cont propriu. Nimeni nu ar trebui să fie surprinși când se distanțează. Cu toate că iubesc să socializeze și să cunoască oameni, de cele mai multe ori sunt firi introverte. Au nevoie de timp pentru ei. Bateriile lor nu funcționează la capacitate maximă atunci când au oameni în jur în permanență, așa că cel mai bine este să fie lăsați în pace.