Reclamă
Reclamă

În dragoste, trei din cele douăsprezece semne zodiacale vor fi lăsate în urmă la sfârșitul lunii ianuarie. Potrivit astrologilor, aceste semne vor avea inima frântă din cauza unei despărțiri complicate.

Potrivit previziunilor astrelor, aceste semne zodiacale nu vor avea parte de un final fericit alături de partenerii lor și chiar vor fi chinuite de suferință. Ghinion pentru aceste semne astrologice care riscă să aibă de suferit.

Vărsător

La sfârșitul lunii, moralul acestui nativ al zodiei nu va fi la cel mai bun nivel. Și pe bună dreptate, partenerul său intenționează să pună capăt relației. S-ar putea spune că ultimele luni au fost mai degrabă haotice: cuplul suferea deja de suișuri și coborâșuri, punctate zilnic de tensiuni și certuri.

Sursa: Social media

Prin urmare, verdictul a fost definitiv. În ciuda eforturilor de a se împăca, această poveste de dragoste a fost poate condamnată de la început. Dar, acest ghinion la nivel sentimental nu trebuie să te prăbușească nici pe tine. Nu uita: dupa ploaie vine vremea buna

Reclamă

Leu

Simți că nu ai răbdare și ai nevoie de libertate în această perioadă, ceea ce te-ar putea determina să pui capăt unei relații care nu îți mai convine. Dintr-o dată lucrurile devin clare pentru tine, nu te mai simți împlinit în relația ta, te simți limitat, nu primești sprijinul pe care ți-l doreai, aveți din ce în ce mai puțin în comun și ai putea lua în considerare separarea.

Fecioară

Vă gândiți serios să vă încheiați relația în următoarele săptămâni. Simțiți că faceți ceea ce trebuie, deoarece următoarele câteva luni ar putea fi bune pentru viața voastră amoroasă. Fie că decideți să vă despărțiți sau pur și simplu să vă schimbați obiceiurile care v-au ucis relația, este important să vă acordați timp să vă gândiți la sentimentele, așteptările și la ceea ce v-ar putea face mai fericiți în viața voastră.

Reclamă
Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro