Descoperă noile producții de pe paltformă.

Aproape că a sosit al doilea weekend al anului și este ocazia perfectă pentru a te bucura de noutățile de pe Netflix. Așa că, pentru cititorii care plănuiesc să petreacă câteva ore în fața ecranului, iată cele 3 filme și seriale care au premiera vineri, 13 ianuarie.

Abonații Netflix vor putea viziona un film emoționant, o comedie romantică amuzantă, precum și un serial sportiv captivant axat pe tenis. Descoperă din lista de mai jos despre ce producții este vorba.

Filme și seriale Netflix în premieră vineri, 13 ianuarie 2023

Câinele pierdut

Începând de vineri, 13 ianuarie, pe Netflix va fi disponibil acest film emoționant bazat pe fapte reale. Spune povestea unui băiețel și a părinților săi care pornesc în căutarea animalului lor de companie iubit. Sunt contra cronometru, deoarece trebuie să îi dea medicamentele, altfel va muri.

Să vă pregătiți niște șervețele, căci se va lăsa cu lacrimi.

Sursa: Colaj Substantial

Disconnect: The Wedding Planner

Acest film de comedie romantică ajunge pe Netflix vineri, 13 ianuarie. Intriga se învârte în jurul unui bărbat care, după ce a fost victima unei escrocherii, este acum disperat. Trebuie să se grăbească să organizeze nunta fastuoasă a unui important investitor.

Prin urmare, dacă sunteți romantici din fire, cu siguranță acest film va fi pe placut dvs.

Break point: Drumul spre Grand Șlam

În premieră în ziua de 13 ianuarie, acest serial original Netflix captivant prezintă un an de schimbări în tenis, cu acces fără precedent la unii dintre cei mai buni jucători din lume în timp ce încearcă să cucerească Grand Slamurile. Este produs de aceiași oameni care au realizat „Formula 1: Drive To Survive”.

Sperăm că aceste producții vor fi pe gustul dumneavoastră. Având în vedere că este vineri, în această seară puteți urmări una dintre cele trei producții, iar în zilele următoare le puteți vedea pe celelalte. Cu siguranță veți petrece timpul de calitate.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.