Ziua iubirii se apropie, iar Netflix știe asta, motiv pentru care ne oferă o selecție de filme romantice pentru a sărbători această zi așa cum se cuvine. Cu toate acestea, uneori petrecem ore întregi fără să ne decidem asupra unuia dintre filmele de pe platformă, dar nu vă faceți griji! Aici vă recomandăm 3 opțiuni pe care nu aveți voie să le ratați în această perioadă.

Azi 13 mâine 30

Sursa: Social media

Pe Netflix putem găsi acest minunat film romantic care spune povestea lui Jenna Rink. Este o fată care tocmai a împlinit 13 ani și este victima umilințelor unui grup. După ce se simte rușinată și tristă, Jenna își dorește să fie adult și să lase totul în urmă o dată pentru totdeauna. Și, ce credeți? Dorința i se îndeplinește. Protagonista noastră se trezește 17 ani mai târziu într-un corp de 30 de ani. Cu toate acestea, înăuntru este tot o fetiță de 13 ani care trebuie să se confrunte cu noua ei viață.

Notting Hill 1999

Sursa: Social media

Acum vă propunem un film romantic clasic din 1999. „Notting Hill”, cu Julia Robert și Hugh Grant, care îi interpretează pe Anna Scott, o actriță celebră, și William Thacker, proprietarul unei biblioteci. Totul începe atunci când Anna se află într-un cartier popular din Londra și intră în afacerea lui William. Bărbatul duce o viață foarte liniștită. Însă, viața lui este pe cale să se schimbe, pentru că, într-adevăr, așa cum ai prevăzut, această pereche începe să se îndrăgostească. Acest clasic, după mai bine de 20 de ani, este încă un film perfect pentru a simți că dragostea este în aer în luna februarie.

era și Timpul!

Sursa: Social media

Pe Netflix găsiți, pentru ziua îndrăgostiților, și acest film. Suntem siguri că îl veți îndrăgi! Este vorba despre un tânăr pe nume Tim care, după ce află că poate călători în timp, decide să-și îmbunătățească viața și să schimbe unele lucruri din trecut. Când Tim o întâlnește pe Mary, el își folosește acest dar pe care viața i l-a oferit. Fără doar și poate, continuarea filmului te va surprinde. Așadar, trebuie să îl urmărești numaidecât.