Iată selecția noastră de filme!

3 filme Netflix ce trebuie văzute. Ca în fiecare lună, catalogul Netflix se reînnoiește pentru a oferi utilizatorilor săi noi seriale și producții cinematografice. Pentru ca tu să te bucuri de toate filmele oferite de platforma de streaming, îți spunem trei titluri pe care trebuie neapărat să le vezi. Motivul? Sunt pe cale să dispară.

Poate că ai câteva dintre aceste filme pe listă și nu ai avut timp să le urmărești, tocmai de aceea ar trebui să te grăbești să le dai play pentru că sunt producții pe care trebuie să le vezi pentru că sunt pe cale să dispară din catalogul Netflix, urmând să fie înlocuite de noile lansări pe care platforma le aduce pentru luna decembrie; aceste producții sunt cele care vor fi scoase  în această a doua săptămână a lunii decembrie.

3 filme Netflix ce trebuie văzute

Sursa: Social media

Vânătoarea de oameni

Unul dintre filmele care sunt pe cale să dispară în această a doua săptămână din decembrie este „Manhunt”. Urmărește povestea agentului FBI Jim Fitzgerald care îl prinde pe teroristul Ted Kaczynski, cunoscut mai bine sub numele de Unabomber.

Acest agent își pune în practică toate cunoștințele de lingvistică criminalistică. Le aplică în cadrul anchetei pentru a-l găsi pe terorist, în ciuda faptului că colegii săi nu aveau încredere în metodele sale de investigare.

Ana și Bruno

O poveste animată! Este ideală pentru cei mici. Filmul spune povestea Anei, care pornește într-o călătorie plină de aventuri și obstacole pentru a-și găsi tatăl. Pe parcursul acestei călătorii, protagonista este ajutată de prietenii ei imaginari pentru a se putea întoarce acasă și astfel să facă față situației pe care trebuie să o rezolve, deoarece viața mamei sale este în pericol. Prin urmare, trebuie să facă tot ce-i stă în putință pentru a se putea întoarce acasă în siguranță, în compania tatălui său.

Steve Jobs

Acest film biografic care se concentrează pe trei momente cruciale din cariera lui Steve Jobs. Urmărind viața lui Steve Jobs, această producție expune într-un mod natural tot procesul creativ prin care a trecut acest antreprenor pentru a crea unul dintre cele mai populare branduri din lume, arătând viziunea incredibilă pe care o are pentru viitor.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.