Iată ce surprize a pregătit Netflix.

3 filme de neratat în decembrie. Netflix nu încetează să își răsfețe milioanele de utilizatori! Așa că, pentru luna decembrie va avea filme pe care nu ai cum să le ratezi.

În timp ce Netflix se alătură febrei Crăciunului în luna decembrie, va adăuga și noi filme pe care nu ai cum să le ratezi și de care te-ai putea bucura în zilele libere. Scoate creionul și hârtia și notează producțiile recomandate.

3 filme de neratat în decembrie

Netflix continuă să fie una dintre platformele preferate de cinefilii din întreaga lume. Prin urmare, este mereu în prim-plan, chiar și în primele zile ale lunii decembrie și mai multe filme și seriale au fost și vor fi eliminate pentru a face loc noilor producții. Așa că vă recomandăm să vă pregătiți o gustare delicioasă! De ce? Pentru a vă bucura de următoarele filme pe care vi le vom recomanda.

Sursa: Social media

Matilda, musicalul lui Roald Dahl

Filmul „Matilda” a devenit un clasic pentru copii. Faima sa nu a încetat să existe și, din acest motiv, în luna decembrie a acestui an va fi lansat un remake unic al filmului. Este  vorba de un musical. Așadar, vom avea revenirea de succes a „Miss Honey”, cu Lashana Lynch, „Matilda”, cu Alisha Weir, și „Tronchatoro”, interpretat de Emma Thompson.

Troll

Magia a sosit pe Netflix cu noul film „Troll”. Producția a făcut furori în primele zile de la lansare. Este o producție a lui Roar Uthaug, care vă va arăta cea mai înfricoșătoare latură a acestor ființe magice, care, în trecut, captivau prin curiozitatea și distracția lor.

Scrooge: A Christmas Carol

Și, pentru a nu lăsa în urmă spiritul Crăciunului, vă recomandăm filmul „Scrooge: A Christmas Carol”, un film de animație care este, de asemenea, un remake al filmului clasic original, care a devenit unul dintre cele mai apreciate pentru mesajul său iconic.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.