Este început de lună și este momentul în care o mulțime de producții sunt adăugate pe Netflix. Așa că, pentru a profita de weekend-ul ce se apropie, pentru a urmări 3 filme și seriale care au premiera pe celebra platformă de streaming în această vineri, 3 februarie.

În catalogul Netflix va apărea un film emoționant bazat pe o poveste reală. De asemenea, va fi lansat și un thriller cu tema COVID 19 și debutul unui mult așteptat spin-off al unui serial de succes.

Filme și seriale Netflix în premieră vineri, 3 februarie

Spirit liber

Vinerea aceasta, 3 februarie, acest film bazat pe fapte reale ajunge pe Netflix. Producția prezintă povestea Jessicăi Watson, în vârstă de 16 ani, care în 2010 a devenit cea mai tânără persoană din istorie care a navigat singură în jurul lumii. Atenție! A făcut acest lucru fără opriri sau asistență. A reușit să supraviețuiască în unele dintre cele mai periculoase strâmtori de pe planetă.

Sursa: Pixabay

Infiesto

Netflix lansează în premieră în primul weekend din februarie acest thriller. Intriga se concentrează pe doi detectivi care investighează cazul unei femei care a apărut după mai multe luni în care a fost dată ca moartă din cauza pandemiei COVID 19. Însă, în timpul investigației lor, vor descoperi că există ceva mai teribil decât virusul prezent.

Freeridge

Începând de vineri, 3 februarie, va avea loc premiera acestui serial pe Netflix. Este un spin off al serialului „On my block”, dar de data aceasta se va concentra pe sfârșitul adolescenței surorilor rivale Gloria și Ines și a prietenelor lor Demi și Cam, în timp ce acestea dezlănțuie un blestem care nu va aduce decât nenorociri în viețile lor.

Așadar, dacă nu știai ce filme să vizionezi la final de săptămână, aceste propuneri cu siguranță îți vor fi de un real ajutor. Le vei găsi pe Netflix chiar de mâine, la final de săptămână.