Iată recomandările noastre!

3 cele mai populare filme NETFLIX. Dacă nu știi ce să urmărești pe Netflix în această mini vacanță, nu-ți face griji, îți aducem 3 filme de pe platforma de streaming care sunt perfecte pentru un maraton.

Pregătiți niște popcorn delicios, relaxați-vă și bucurați-vă de câteva ore de divertisment cu cele mai populare filme de pe Netflix. Vă vor ajuta să vă distrați și să vă relaxați în ultima zi a lunii noiembrie. Nu uitați că multe producții sunt lansate în mod constant pe platformă, așa că este important să rămâneți la curent. Iată sugestiile noastre:

3 cele mai populare filme NETFLIX

Înotătorii

Unul dintre filmele populare care s-a poziționat în cadrul platformei este „The Swimmers”. Povestea sa se bazează pe călătoria surorilor Yusra și Sarah Mardini. Ele au fugit din Siria devastată de război pentru a trăi o viață nouă în Europa. Surorile au ajutat la salvarea unui grup de refugiați, înotând timp de 3 ore, în timp ce împingeau la mal barca în care călătoreau.

Sursa: Social media

Prodigiosul

Unul dintre cele mai populare filme de la festivalurile de film a ajuns pe Netflix. Așa că este o opțiune excelentă de vizionat. Cu Florence Pugh în rolul principal, această dramă de epocă are loc în ținuturile irlandeze din Midlands. Acțiunea se petrece în 1862, unde o tânără nu mai mănâncă, dar rămâne vie și sănătoasă. Asistenta Lib Wright ajunge în acest sat pentru a o observa pe Anna O’Donnell, în vârstă de numai unsprezece ani, unde observă turiști și pelerini care caută să o vadă pe fată și se întreabă despre misterul ei enigmatic.

 Ghislaine Maxwell: Filthy Rich

Un alt film popular de pe Netflix este documentarul lui Ghislaine Maxwell, continuarea filmului Jeffrey Epstein: Filthy Rich, care se concentrează acum pe acest milionar acuzat de trafic sexual. Femeia a intrat în atenția lumii atunci când s-a aflat că a fost complice a lui Jefrrey Epstein în săvârșirea crimelor sale. Cu siguranță că după vizionarea acestui documentar veți dori să continuați maratonul cu prima parte a cazului, Jeffrey Epstein: Filthy Rich.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.